Funkčné-nefunkčné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter 19. októbra 2016

kazdy den uz asi mesiac lampa ma postovej ulici zo zaciatku svieti, ale v priebehu noci zhasne a je zhasnuta az do rana.A TO JE KAZDU NOC!!Ci si to vypina niekto aby mu nesvitilo v noci do bytu ,alebo zlodeji a vykradaci aut ale zazrak to urcite nieje.auta su tu v kurze tak prosim o napravenie.mne osobne uz vykradli auto 2krat

19. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riešenie podnetu sme posunuli spolupracujúcej firme, veľmi by však bolo nápomocné, keby v takomto type podnetov obyvatelia uvádzali aj číslo stožiara prípadne domu, ktorý je osvetleniu najbližšie.
Dovoľujeme si vám dať do pozornosti možnosť nahlasovať poruchy na verejnom osvetlení prostredníctvom online formulára priamo na stránke spoločnosti SIEMENS, ktorá na základe zmluvy zabezpečuje pre mesto Trnava prevádzku a údržbu verejného osvetlenia (http://www.siemens.sk/sites/osvetlenie/osvetlenie_pc.php), prípadne je možné nasnímať mobilom QR kód umiestnený na stožiari, treťou možnosťou je zavolať na nonstop dispečing firmy SIEMENS, číslo pre Trnavu je 033/5536 537.
Oprava pokazenej lampy bude týmto spôsobom promptnejšia, keďže závada bude nahlásená priamo správcovi osvetlenia.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. október 2016

Eduard

Je to tá, ktorá v noci nesvieti.
20. október 2016

Palcino Čavojský

Pred dvomi mesiacmi som firme Siemens nahlásil dve skorodované lampy Na Hlinách na križovatke oproti PT potravinám... Dodnes nehli prstom. Čo sa týka tlf. čísel, aj keď sa tam dovoláte, prehodí vás to do Popradu. Keď som tam hlásil, že na Vodárni od Špačinskej po Tesco, okolo VUJE a ZŠ Atomová nesvieti osvetlenie, slečna na druhej strane sa ma opýtala na číslo domov, ak neviem, číslo stožiara...
21. október 2016

Fredy

Viackrát som nahlasoval nesvietiace lampy cez formulár http://www.siemens.sk/sites/osvetlenie/osvetlenie_pc.php , závada bola vždy odstránená . Okrem toho mi Siemens-verejné osvetlenie aj zaslal e-mailové Oznámenie o vykonanej oprave. Samozrejme, treba dostatočne špecifikovať, kde a o akú závadu sa jedná.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania