Ihriská pre mládež

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Jozef 28. apríla 2013

Dobrý deň,
otázočka-kde sa majú deti hrávať na sídlisku Prednádražie 1? Jedno ihrisko, čo tu bolo k dispozícii, tak mesto so školou K.Mahra ohradilo, naslubovalo, že bude i verejnosti poskytované, ale vôbec to už nie je pravda- nefunkčná vec. V okolí ulíc B.Smetanu, K.Mahra nič nie je, kde sa môže mládež vybehať , zahrať si športové loptové hry. A ked dieťa ide von, tak všetky väčšie plochy sú zapratané a zašpinené od psov ( a sú voľne pustení).
Takže ak ide dieťa von, tak sme vysmiaty,ak nie je zašpinené od psačích výkalov. - Kontrolu psíčkarov od mesta sme tu nikdy nevideli (za 10r). Čo s tým? Kedy deti- mládež opäť budú môct smelo behať po tráve? a hlavne kde? už je viac psov v činžiakoch ako detí...Chcelo by to kúsok plochy vybudovať na loptové hry a asi s ohradou - bez havov.

07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Gmitterová
24. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Pripájam stanovisko správy športových a kultúrnych zariadení a odboru vzdelávania športu a kultúry:
Multifunkčné ihrisko Mozartova je otvorené pre verejnosť bezplatne denne od 10.00 do 11.00 hod. a od 15.00 do 17.00 hod.

Futbalové ihrisko na ul. K. Mahra má vo výpožičke FC Spartak Trnava a. s., ktorý je podľa zmluvy o výpožičke povinný vyhradiť týždenne 10 hodín pre verejnosť a to je vždy v sobotu a nedeľu od 12.00 do 17.00 hod.

Prednádražie ponúka verejnosti ihriská, vrátane multifunkčného v areáli bývalej ZŠ Mozartova, prakticky otvorené bez obmedzenia od 8.00 do 20.00 a ihriská v ZŠ K. Mahra, prístupné pre verejnosť od 15,00 do 19,00 hod.
Multifunkčné ihrisko je momentálene v rekonštrukcii, ostatné uhriská sú prístupné.

Podnet sme tiež preposlali Mestskej polícii v Trnave. Zároveň vás prosíme aby ste nedisciplinovaných majiteľov psov nahlásili na telefónnom čísle 159.

Gmitterová, ÚKaM
24. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pripájam aktualizáciu podnetu od správy kultúrnych a športových zariadení, keďže od zajtra bude platiť nový harmonogram sprístupnenia ihriska na ul. K. Mahra:

štvrtok 17.00 – 20.00 hod.
sobota 10.00 – 17.00 hod.


Jana Gmitterová, ÚKaM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania