Pravidelné denno-denné porušovanie zákazu zastavenia

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roman 14. mája 2017

Dobrý deň,
pri materskej škôlke na ulici Vajanského 3 neustále denne parkujú autá v zákaze zastavenia(zvyslé aj vodorovné značenie). Najkritickejšia situácia je ráno okolo 8:00, kedy rodičia prichádzajú s deťmi do materskej škôlky. Nelegálne parkujúce autá blokujú už aj tak úzku cestu a vznikajú konfliktné situácie, kde najohrozenejšie sú práve malé deti idúce pešo popri ceste.(keďže v lokalite chýba chodník, ktorý by viedol priamo do materskej škôlky)

Prosím o pravidelné denné kontrolovanie mestkou políciou, kým sa situácia s nedisplinovanými vodičmi nezlepší.

Ďakujem

Roman

15. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ranným dohľadom nad dodržiavaním predmetného zákazu zastavenia sme sa nedávno venovali. Bohužiaľ, počty policajtov nám neumožňujú stabilnú prítomnosť na jednom mieste a v prípade, že hliadka nie je prítomná na mieste, množstvo vodičov ignoruje pokyny vyplývajúce z dopravných značiek, ako aj všeobecne záväzné pravidlá cestnej premávky.
S obsahom podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie.

Mestská polícia mesta Trnava
23. máj 2017

Lucery

Ja by som tam zákaz zastavenia zrušil celkom.
06. jún 2017

Perseverance

Treba tam jedného pekného dňa dať všetkým čo tam parkujú pokuty, občas nejakú papuču, zopakovať to pár dní po sebe, znova o týždeň dva a postupne sa to možno vyrieši. To isté zopakovať v septembri kedy je nástup nových detí do škôlky, aby si na to zvykli. Ale je pravda že tam sa parkovať dobre nedá ani v iných časoch, blízke parkovisko pri bývalej matrike býva vtedy plné? Tam sa myslím väčšinou cez deň parkovať dá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania