Nepokosená tráva

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Martin 07. augusta 2017

Na ulici Clenentisova "pri pivarni Mercel" je nepokosena trava. Pani z radnice, zda sa vam to normalne, aby sme na sidlisku mali takto nepokosenu travu? A to nie je jediny pripad, aj medzi cinziakmi je trava podobnej velkosti! Zijem tu uz 30 rokov, ale takto zanedbanu zelen tu vidam posledne cca 3 roky. Robte s tym nieco!

07. august 2017

kolombo

No Martin,nebudem s tebou súhlasiť.Tiež som z Družby a už bola urobená tretia kosba.Za bývalého vedenia vykonávali na konci leta ešte len tú tretiu kosbu.Zažil som aj to,že celé leto bola oveľa vyššia tráva.To netvrdím,že je to ideálne.
07. august 2017

Martin

Je uplne jedno kolko krat bola robena kosba je uplne jedno ktore vedenie to robilo alebo robi. V mojom prispevku poukazujem na vysoku travu, tak ak je treba robit kosbu napr 6x tak nech sa spravi, hlavne aby nemala cca pol metra!
08. august 2017

jozef

Správne Martin také vedenie hentaké vedenie večne čo bolo a čo je , robte a koste ako je treba , neviem dôvod prečo FCC sa prihlásilo do súťaže na kosení, keď nemá pracovníkov a aj tak to pre nich robia druhé firmy, choré a potom to kosenie nestojí za nič
10. august 2017

Martin

Presiel skoro tyzden a samosprava stale urcuje zodpovedneho?! Si robite srandu!
15. august 2017

Peter

Martin, taketo "promptne" odpovede ohladom zelene zacinaju byt pravidlom. Co sa tyka frekvencie kosenia, davam ti plne za pravdu, treba kosit, ked je treba. Nie podla toho, ci si mesto objednalo 4 alebo 5 kosieb do roka.
15. august 2017

Martin

Dakujem Peter, samozrejme ze sa dockam odpovede az to pokosia. Cely tento "odkaz pre starostu" je iba fraska, spustili to iba preto, aby oblbli obcanov, ze maju snahu nieco pre nich robit a pritom je vsetko nadstavene z pred niekolkych rokov a na tom sa vezu doteraz. Ziadne zmeny, zlepsenia, len odrby na obcanov.
15. august 2017

Ondrej Koso

dnes to kosili ale neni to dokoncene
15. august 2017

Martin

Dik za info, tak zajtra mi pride oznam ze "vyriesene" ach je to tak ubohe a smiesne.
16. august 2017

Peto

@Martin - OPS nie je oficialna aplikacia/stranka na komunikaciu s mestom. Je to len doplnkova sluzba obcanom ponukana tretou stranou. Ak chces promptne odpovede dane zakonnymi lehotami, obrat sa priamo na konkretny odbor na mestskom urade. Garantujem ti, ze odpoved dostanes o kus rychlejsie ako tu.
16. august 2017

Martin

5ulo,
Viem, ze ked napisem podnet, tak nepride Brockovi SMS. Viem, ze OPS je poskytovatel sluzby medzi obcanom a mestom. Stale to pisem, ze OPS je len jedna fraska ktora nepomaha obcanom v komunikacii s mestom, skor v obcanoch vzbudzuje negativny nazor na mesto, ze ich mesto ignoruje a pod. Toto by si mali pani z mesta uvedomit a zlepsit komunikaciu medzi mestom, OPS a obcanom.
16. august 2017

Ondrej Koso

je to dokoncene a co je natom ubohe a smiesne?
16. august 2017

Martin

Ubohe a smiesne je to, akym sposobom mesto komunikuje s obcanom. Po nahlaseni podnetu staci odpisat, ze sa bude kosit napr za 2 tyzdne. Tym padom nemas pocit, ze Ta mesto ignoruje a nemusis pisat ze co sa deje, ze nikto neodpoveda a pod. Nevznikali by zbytocne dlhe vlakna a to nehovorim o negativnom nazore k mestu. Vseobecne by komunikacia na OPS bola efektivnejsia a spokojne by boli obe strany.
16. august 2017

Ondrej Koso

tusim to moc prezivas je to len burina nic viac,,,myslim ze na meste maju dost prace s inymi vecami a hlavne dolezitejsimi teda aspon pre mna
16. august 2017

Martin

Mas pravdu, Ja som Ti len odpisal na tvoju otazku preco ubohe a smiesne. Travu neprezivam aj tak s tym nic nespravm. Mna len stve ta komunikacia.
17. august 2017

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania