Neupravená zeleň pri zastávke

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
B.G. 06. mája 2018

Golianova - pri zastávke zostala neupravená zeleň po výmene výlepného stĺpa a priestor je znečistený špakmi od cigariet.

10. máj 2018

marika

k tomuto treba zrejme dodať aj kosenie, polovicu sídliska po Golianovu 45-50 robila jedna firma, dá sa povedať precízne , ďalšia polovica bola robená zrejme fi STEFFe! neviem, či to niekto kontroloval, hrúza....a za toto mesto platí! keď osm oslovila pána, čo kosil, bolo zle!!! lebo on je na kosačke pán a ostatné máme riešiť so šefóm...dostali príkaz a bodka!!! možno to ani radšej robiť nemali, škoda síl a benzínu
22. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento rok sa kosenie predĺžilo pre nepredvídateľné okolnosti (nízky počet zamestnancov, skončenie firmy v subdodávke, presúvanie techniky a pod.). Preto by sme chceli poprosiť občanov o trpezlivosť pri riešení podnetov súvisiacich s kosením. Jednotlivým hláseniam týkajúcim sa kosenia (ako aj ostatnej údržby zelene) sa venujeme a pracujeme na zlepšení vzniknutej situácie.
Na základe komentára sme podnet preposlali firme, aby ho vyriešili a pokosili do požadovanej kvality.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. máj 2018

marika

neviem, no zrejme do týchto prác treba vybrať firmu, ktorá má ľudí a odvedie dobrú prácu, a tú aj ktosi skontroluje/ je to z daní nás všetkých a každý z nás musí odviesť 100% prácu. Dnes čistia parkovisko na konečnej - celý deň , 3ľudia!!! z toho 2 sedia...ak by takto robili všetci, úrad práce by praskal vo švíkoch!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania