Ulica gen. Goliána-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
B.G. 21. novembra 2019

Zabezpečiť odstránenie lístia z prechodu a minimálne z jeho bezprostredného okolia. V prípade dažďa lístie upcháva vpusť a na prechode stojí voda a mokré lístie je šmykľavé. Prechod je potom nepoužiteľný.

26. november 2019

jozef

Tieto podnety sa opakujú kolom dokola už by si aj poslanci za túto časť mali uvedomiť že je to prinajmenšom ich úloha sledovať frekvenciu upratovania a upozorňovať na ne, opakuje sa to každý rok
27. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyčistenie lokality sme zadali spolupracujúcej firme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
27. november 2019

B.G.

Prvotné vyčistenie vpuste vykonal asi nejaký dobrovoľník, za čo vďaka. Teraz je už aj priamo prechod vyčistený ale lístie všade okolo zostalo tak je len otázka času kedy to bude zasa v nepoužiteľnom stave. Uvidíme či firma vyčistí hnijúce lístie aj celej plochy otoču a aj lístie s trávnika pri vpusti.
Ale poslanci alebo výbor mestskej časti by mohol v tomto pomôcť tak aby sa to vyriešilo inak natrvalo. Odvodnenie nie je vyriešené dobre a keď voda stojí na prechode tak väčšinou stojí aj v celom ďalšom úseku otoču a tak sa na zastávku nedá dostať inak len sa brodiť vodou. A to ešte nemrzne.
27. november 2019

Matúš G

Tú vpusť som vyčistil ja, lebo som sa už na to nemohol pozerať. Keď sa nahnevám odpracem aj to lístie, lebo čakať na mesto je ako by som hrach na stenu hádzal. Na druhú stranu, nemôžu všetko robiť ľudia. Čo sa týka odvodnenia tak to riešim v podnete:
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/61381/ulica-gen-goliana-cesta-znecistena
Tento problém mi je dobre známy a snažil som sa ho vyriešiť ešte v minulých rokoch s bývalými poslancami, keď sa prerábala autobusová zástavka. Škoda že vtedy neprišlo na moje slova, navrhoval som rozšíriť chodník medzi stánkom a výlepným stĺpom pre lepší vstup na zastávku a odvodnenie priestoru priechodu do existujúcej vpuste. Spravil sa iba nábeh k stánku lebo tam bol schod a vyznačil sa priechod. Dúfam, že sa to na budúci rok už zrealizuje a budú všetci spokojný.
30. november 2019

B.G.

A kým to bude definitívne vyriešené mohol by VMČ podporiť na svojom zasadnutí 5.12.2019 aby sa územie dôkladne vyčistilo ešte kým sa príroda postará o sneh (a nie len to čo je na fotkách). A zverejnil sa harmonogram a čo vlastne spadá do čistenia na Linčianskej. Aby sme sem nemuseli pridávať odkazy čo sa stále opakujú. Ak je harmonogram nedostatočný tak ho aspoň pre územie centra (nákupné centrum - otoč - zastávky MHD) treba upraviť aspoň tak aby to fungovalo.
11. december 2019

Dominik

Veď sme najkrajšie mesto na Slovensku s najvyššími daňami za byty. Máme podobné dane ako Bratislava v Starom meste.
Tak čo sa sťažujete... veď sme najkrajší ...
17. december 2019

Matúš G

Vybavené.
07. január 2021

Linči@nska

Nerudová ulica to isté, lístie na kopy, čiary na parkovisku nedomalované ako bolo slubované, proste nič. žiaľ na túto časť mesta sa akosi zabúda. Áno, možno nás čaká revitalizícia a obnova. Ale dovtedy čo treba spraviť tak treba a neodkladať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania