Chýbajúca nádoba na sklo

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Stale sa viac propaguje separovanie ale bohuzial zaciatok Podjavorinskej nema smetiak na sklo.

04. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme poslali na preverenie spolupracujúcej firme. Pokiaľ sa v blízkosti nenachádza iná nádoba na sklo a zmestí sa do tohto stojiska, tak budeme trvať na jej osadení.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. jún 2018

Ondrej

Jedna sa nachadza 120m dalej, ale ludia z tejto casti ju nepouzivaju, pretoze nie je po ceste von zo sidliska. Zmesti sa tam urcite, nakolko na jednej strane su 3 smetne nadoby a na dalsej iba dve, cize je tam priestor aj na sklo. Casto byva sklo takto pohodene na zemi. Neplanuje mesto osadit podzemne smetne nadoby ako v inych castiach mesta?
05. jún 2018

jozef

Prestalo sa odvážať vlani v novembri sklo z rodinných domov,a doteraz nie je nikde kontajner na sklo / Vlárská, Bulharská ,Šípová, Vajslova/ , poprosím o nápravu, lebo takto ten triedený odpad sa míňa účinkom
15. júl 2018

Ondrej

Priestor tam je, osadi sa kontajner?
08. november 2018

Ondrej

Sklo sa hromadi, priestor na kontajner tam je, problem upadol do zabudnutia....
26. september 2019

Ondrej

Ulica Ľudmily Podjavorinskej-kôš-chýbajúci

Chybajuci kos na sklo, je tam priestor na este jeden smetiak a nemuselo by sa sklo hadzat na zem, kde sa mozu ludia porezat. Casto byva rozbite. Idealne by bolo spravit polopodzemne smetiaky, v tomto case je rozkopana cela Podjavorinska, vhodny cas na realizaciu.
27. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava má záujem naďalej riešiť problematiku týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov postupne na všetkých sídliskách za účelom vyriešenia problémov s čistotou, poriadkom aj s likvidáciou hlodavcov. Tento rok sa dokončila výstavba polopodzemných stojísk na sídlisku Družba a začala sa s výstavba stojísk na Prednádraží.
Vybudovanie polopodzemných stojísk v určitej lokalite prechádza zložitým a náročným procesom, preto prosíme občanov o trpezlivisť pri riešení tohto podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je vyriešený, sklo bolo odstránené. Čo sa týka nádoby na sklo, predmetné stojisko nedisponuje priestorom na jej umiestnenie. Doporučujeme využívať nádoby na sklenený odpad v tejto lokalite.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania