Zakryté dporavné značenie

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
občan Trnavy 16. augusta 2013

Na vjazde do Trnavy zo Suchej nad Parnou zakrývajú konáre stromu tabuľu označujúcu začiatok obce a značku obmedzujúcu rýchlosť na 70 km/h. Viditeľné sú len zo vzdialenosti cca 20 metrov.

16. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Pripájam stanovisko odboru dopravy a komunálnych služieb:
Suchovská ulica je v údržbe a v správe Trnavského samosprávneho kraja. O vašom podnete sme ich informovali.

Gmitterová, ÚKaM
16. august 2013

p. Víťazka

Správa a údržba ciest TTSK ako majetkový správca cesty III/5046 odstráni Vami uvedený nedostatok (prekryté dopravné značenie) v čo najkratšom termíne, t.j. v priebehu budúceho týždňa (34. týždeň r. 2013)
23. august 2013

Občan Trnavy

Neviem, čo má SaÚC TTSK za problém konať operatívne a poslať tam jedného človeka s pílkou, aby odstránil problém. Prešiel takmer týždeň a nielenže konáre neboli orezané, ale chýba tam už aj tabuľa označenia začiatku obce (stav ako bol vo štvrtok t.j. včera večer).
12. september 2013

Občan Trnavy

Stav ako bol opísaný v podnete a následnom vyššie uvedenom príspevku trvá do dnešného dňa 12.9.2013. Naozaj tak ťažká úloha?
07. október 2013

Občan Trnavy

Stav ako bol opísaný v podnete a následne vo vyššie uvedených príspevkoch trvá do dnešného dňa - 7.10.2013. K čomu má teda slúžiť táto stránka?
Opadávajúce lístie už síce poodhaľuje prekrytú značku obmedzujúcu max. rýchlosť ale chýbajúcu tabuľu začiatku obce určite nevyrieši...
07. október 2013

Odkazprestarostu.sk

Zdravím Vás, mesto si svoju povinnosť splnilo tým, že na podnet reagovalo a upozornilo Trnavský samosprávny kraj (TTSK). Nakoľko nedošlo k náprave zo strany TTSK, bol tento podnet označený ako neriešený. Môžeme sa pokúsiť opätovne upozorniť TTSK.
Peter Bročka
Administrátor OPS pre mesto Trnava
08. október 2013

Občan Trnavy

Problém po včerajšej opakovanej pripomienke konečne vyriešený... verím, že tá opravovaná - vyklepávaná tabuľa názvu obce je len dočasným riešením.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania