Parkovanie na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

...toto sa na Kapitulskej toleruje?

05. september 2018

kolombo

Kto to má tolerovať?
06. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
napriek tomu, že dopravné priestupky sú najfrekventovanejší delikt, ktorým sa mestská polícia pri svojej činnosti zaoberá, a napriek tomu, že máme vedomosť o neustálom páchaní priestupkov v statickej doprave, nie je možné zabezpečiť, aby každé protiprávne státie motorového vozidla bolo mestskou políciou zistené.
Dohľadom nad statickou dopravou na Kapitulskej ulici sa venujeme dostatočne, v rámci našich personálnych možností. Od 1. 1. 2018 do 6. 9. 2018 mestská polícia na tejto ulici zistila a zdokumentovala 244 priestupkov.
V prípade spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ktorého miera spoločenskej nebezpečnosti sa Vám javí ako vysoká, sa, prosím, obráťte na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá posúdi, či sa priestupok stal, a ak áno, vykoná úkony smerujúce k jeho objasneniu.

Mestská polícia mesta Trnava
07. september 2018

Micro

Nemá tam MsP kamery? Mimo vyznačených parkovacích miest - na chodníku stálo minimálne 5 áut...
07. september 2018

erik

neboj pocas jarmoku MsP nezahala, vcera rozdavali jarmocnikom pokuty na vajanskej ulici minimalne dve hliadky,takze urcite sa dostane aj na kapitulsku...:-), este perlicka neviem ci aj tento rok ,ale po minule roky sa pocas vikendu muselo platit parkovne o com malokto vedel ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania