Ohrozujú chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Marek 30. septembra 2018

Arogancia Pizza Kittie, neschopnost ci nevola mestskej polície a starostu. Každý deň tieto vozidla parkujú miko vyhradených parkovacích miest a navyše znemožňujú bezpečný prechod z chodníka pre chodcov po chodníku. Je to tak od zaciatku a ani mestská polícia ani starosta nič nespravili.

30. september 2018

Igor

Neviem,možno stoja na svojom pozemku.Alebo majú protekciu u poldov.
01. október 2018

Mária

Pizza Kitty má parkovanie určite povolené po tichej dohode s kompetentnými, pretože na toto bolo mesto už upozorňované pred troma rokmi a stále tam parkujú na hotentóta, denno denne, chodník nechodník, je im to jedno, lebo pokutu im aj tak nikto nedá. https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/15265/dopravne-znacenie
01. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
napriek tomu, že dopravné priestupky sú najfrekventovanejší delikt, ktorým sa mestská polícia pri svojej činnosti zaoberá, a napriek tomu, že máme vedomosť o neustálom páchaní priestupkov v statickej doprave, nie je možné zabezpečiť, aby každé protiprávne státie motorového vozidla bolo mestskou políciou zistené.
Dopravné priestupky spáchané obdobným spôsobom vozidlom uvedenej prevádzky na Vajanského ulici evidujeme opakovane. Všetky takéto priestupky boli riešené uložením blokovej pokuty v blokovom konaní.
Váš podnet sme preverili aj 1. 10. 2018 o 14.30 hod. Odfotografované vozidlo sa na predmetnom mieste nenachádzalo. Parkovalo na vyznačenom parkovacom mieste so zaplatenou úhradou za parkovanie.
V prípade spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ktorého miera spoločenskej nebezpečnosti sa javí ako vysoká, sa, prosím, obráťte na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá posúdi, či sa priestupok stal, a ak áno, vykoná úkony smerujúce k jeho objasneniu.

Mestská polícia mesta Trnava
01. október 2018

Marek

Žiadame o vyriesenie tohto problému osadením stlpika, aby nemohli parkovať na chodniku, alebo preložením prechodu pre chodcov. Zaujímavé že pred svojím vchodom neparkuju.
Odpoveď ktorú ste dali problem nerieši, tak sa zamyslite ako ho vyriešiť na trvalo. Pokuty evidentne nefungujú.
02. október 2018

Peter

Dnes sa nachadzalo auto na chodniku, bude tam aj zajtra a stale dookola ako uz niekolko rokov, mame tu davat fotky? Nerobte si z ludi srandu, ved o tomto vie kazdy kto chodi cez Vajanskeho. Mestska policia ma zrazu problem vidiet auto na chodniku?
03. október 2018

Matte

ok, spravime to teda inak. chodim tadial autom denne. ked toto miesto uvidim volne, zaparkujem tam a necham ho tam. uvidime...
03. október 2018

Igor

Páni mne vychádza iba jedno,že asi ten vodič je riešený iba malou pokutou!!!Keby mu dali pokutu 60 euro,tak by tam určite neparkoval!Akonáhle na chodníku uvidíte auto z Pizze Kittie,tak si ho odfoťte a dajte to sem opätovne.Možno to kompetentných zobudí!!!
04. október 2018

Matte

04. október 2018

Matte

tiez by ma zaujimala ta nabehova plocha na chodnik, ktoru si evidentne spravili svojpomocne...
12. október 2018

Marek

Parkovanie Kitty sa zlepšilo, preto ďakujem. Tie nábehove plochy určite odstránia, že áno????
Ostava veriť, že chodník bude už stále voľný a Kitty tam parkovať nebude.
Smutné je, že aj MP aj starosta o tom vedeli a až doteraz to ignorovali.

Tak všetky podnety budem musiet dabať sem.
19. október 2018

Matte

vobec nic sa nezlepsilo, parkuju tam veselo dalej...
17. január 2019

Marek

Auta Kitty znova parkujú na chodniku. To nevie mesto ani MP vyriešiť?
Odobrať parkovacie karty, vyššie pokuty za opakovane porušovanie?
Kedy to vyriešite?
02. november 2019

Marek

Mesto ani MP stále nič???
Osadiť stlpik aby chodci mali voľný prechod.
10. júl 2022

Marek

Keďže MP to nevie vyriešiť, nech kona mesto! Odstrániť nabehove plochy? Osadiť kvetináč?
05. august 2022

Marek

Ulica Vajanského-parkovanie-problémové

Kedy a ako prosím vyriešite neustále parkovanie áut Pizza Kitty na chodníku a pri prechode? Riesite cyklotrasy, rezidenčné parkovanie v okolí, a iné projekty, s neviete si dat rady s jedným problémovým miestom???? Troska hanba, nie? Ci nechcete?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania