Ulica Limbová-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
B.G. 27. februára 2019

Verejný priestor (celý) centra Linčianskej znečistený špinou a lístím. Nie len to, čo je na fotke, celý priestor. Bez dôkladného vyčistenia celého územia sa vietor znovu postará o to aby sa špina a lístie znova objavili.

27. február 2019

marika

treba podotknúť, je to "centrum", kde je lekár a "Hygiena"!!!! práve táto inštitúcia ukladá pokuty znečisťovateľom ...a práve v jej okolí je naviac "trusu z holubov"....mať to hoc aká iná prevádzka má pokutu!...len stále nechápem, prečo sa takéto znečistenia a neporiadok musí riešiť cez túto stránku?! niekto má čistotu na starosť, či?! mýlim sa?! ak nie! prečo nie sú zodpovedné za čistotu prevádzkovatelia , resp. majiteľ?! je ozaj len - mám budovu, beriem za prenájom a starajte sa?!
28. február 2019

jozef

Prosím Vás toto je donekonečna, keď vyčistiť tak riadne, síce tam prebehol zametač nedávno,zbytočne nič sa nevyriešilo len sa mimuli financie, dookola sa to píše presne ako hovorí Klára, pripadá mi to celé trápne neustále sa prosiť že treba urobiť poriadok, hlavne ,že sa v meste vysádzajú kvety a na druhej strane mesta neustále sa musí upozorňovať na veľký bord......, kde sú poslanci za túto štvrť, kde ja FCC či Stefe, ešte chcem upozorniť na tri týždne nevynesené koše pri novej lávke vo Vajslovej, to sa opakuje pravidelne, takže opäť všetko je pod lávkou, okolo Trnávky či v nej, načo sa tam tie koše dali ,keď sa nevynášajú opäť sa to minulo účinkom
28. február 2019

Matúš G

Priestor bol očividne vyčistený, ale už sa tvoril nový neporiadok. Samozrejme že sa to bude tvoriť stále, lebo nebolo na jeseň pozberané lístie po celej Linčanskej a vyletujú odpadky s kontajnerov. Tiež mi vadí, že základná starostlivosť o zeleň stále hapruje a som zvedavý kedy bude fungovať ako má. Odpadky dúfam vyriešia nové polopodzemné kontajnery a zeleň asi len vlastná firma ako má napr. Piešťany. Neostáva nám nič iné ako čakať, alebo občas priložiť ruku k dielu.
01. marec 2019

Mária

Poletujúce odpadky určite nevyriešia polopodzemné kontajnery, lebo stále je medzi nami mnoho jedincov, ktorí proste ten papier, fľašu, špak, šlahnú na zem. Takže poriadok na verejnom priestranstve proste vyrieši len systematické upratovanie.
Choďte napr do Viedne, proste na každej ulici vidíš pracovníkov s metlou a ručným vozíčkom, ako zbierajú a zametajú odpadky, a to neustále, nie len raz za mesiac.
Mám pocit, že čistota v meste je nová výzva pre mesto.
02. marec 2019

TOP

V Rakusku su hlavne velke pokuty aj ked niekde odhodis spak. A co naviac zabera na nase opicky jedine poriadna pokuta. Ked budu niekto upratovat po opicach tak to budu robit stale lebo budu vedet ze to niekto uprace. Unas vidim casto ze tu chodia aktivacni pracovnici a zbieraju bordel ale aj tak idem po vonku a valaju sa po zemi plechovky , flase a iny bordel, hlavne po vikende. Co to je za cloveka co dopije chlast a hodi to do travy ked su vsade okolo smetiaky?
06. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 1. 3. 2019 bol tento priestor vyčistený a pracovníci vykonali aj dezinfekciu od holubieho trusu, ako dokladajú priložené fotografie.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lokalita bola vyčistená (aj priľahlé trávnaté plochy).
Kto? Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania