Ulica Športová-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
silvia 15. marca 2019

Dobrý deň,

podľa stránky
http://www.trnava.sk/sk/uradny-oznam/uzavierka-miestnej-komunikacie-pocas-konania-medzinarodneho-futbaloveho-zapasu-slovensko-madarsko
je naplánovaná uzávierka ulíc a parkoviska na Kollárovej ulici počas futbalového zápasu. Ten zápas bude prosím trvať 2 dni alebo 2x45 minut plus prestávka?
Prečo sa uprostred týždňa uzatvárajú ulice a parkovisko na 2 dni?
To ľudia nepotrebujú chodiť do práce, na úrady, škôl?
Z akého dôvodu je mesto so 60000 obyvateľmi obmedzované kôli futbalu, na ktorý príde max. 15000 ľudí (ak vôbec)? Nie je to trochu prehnané obmedziť 3x viac ľudí v slobodnom pohybe?

15. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavka na informovanie občanov o uzavretí parkoviska, ktorá určite vychádza z nejakých potrieb (lepšej prístupnosti k štadiónu, umiestnenia prenosových vozov a pod.), k nám prišla z Ministerstva vnútra Slovenskej republiky zastúpenej Krajským riaditeľstvom Policajného zboru v Trnave, Kollárova 31. 917 02 Trnava, na ktorých sa môžete s dôverou obrátiť.

Mestský úrad v Trnave
15. marec 2019

Silvia

Dane platím mestu, nie polícii. Neodpinkavajte ma so starou pesničkou, o ktorej sme sa bavili niekolkokrát. Mesto v konečnom dôsledku uzávierku podpísalo, prečo sa mám obracať na Policajný zbor v Trnave?
Prečo neuzavriete inú ulicu alebo aj obchodné centrum, keď k štadiónu chýba zázemie a uzatvárate verejný priestor?
Keď nebol naprojektovaný priestor pre prenosové vozy a prístup k zázemiu štadióna ako mohlo byť vydané stavebné povolenie? Prečo majú obyvatelia znášať dôsledky nekompetentných krokov úradníkov mesta?
16. marec 2019

Aladin

Silvia, máme to v centre ťažke. Vy fotbal , my zas jarmok...
16. marec 2019

Silvia

Aj cez jarmok do mna skákal do mňa jeden policajt. A niekto povie, ze to len pár ľudí tam býva, že to je nič. Ale meď dane platíme, vtedy to nie je nič.
18. marec 2019

Silvia

Uzavretý podnet? A čo ste vyriešili? Neriešite vôbec nič už 4 roky napriek opakovaným žiadostiam. Stále sa len vyhovárate raz na políciu raz na sfz. Prečo im neprikážete prenosové vozy odstaviť na bývalom mastnom štvorci? Prečo kôli prístupu k bráne na kollárovej ulici zaberajú všetky parkovacie miesta? Pred bránou sú predsa len 2 miesta. Dokážete vôbec urobiť niečo aby ste neobmedzovali ľudí, z ktorých daní žijete alebo len dookola opakovať 1 vetu už 4.rok? V koho záujme vôbec konáte?
18. marec 2019

Micro

Poplatok za zaujatie verejného priestranstva a parkovísk bol uhradený?
20. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa občanom za nekorektné informácie. O záber verejného priestranstva požiadal Slovenský futbalový zväz (SFZ), nie KZ PZ SR, ako sme pôvodne informovali, za čo sa ospravedlňujeme aj občanom, aj KZ PZ SR.
SFZ uhradil aj poplatky spojené so záberom verejného priestranstva. Dobrou správou je, že po dobudovaní futbalového štadióna v Bratislave sa medzinárodné zápasy presunú tam a v Trnave sa budú podujatia obmedzujúce pohyb našich občanov konať v oveľa menšej miere.

Mestský úrad v Trnave
20. marec 2019

Silvia

Takze uradnik zverejni podnet, ktory hned uzavrie s nepravdivou informaciou. Potom sa za nepresnu informaciu ospravedlni. V poriadku, pomylit sa moze kazdy. Ze sa nestalo prvykrat to, ze uradnik, resp. zamestnanec mesta podal nespravnu informaciu......
Mozete prosim zverejnit aj vymer vyrubenia poplatku za zaberanie verejneho priestranstva?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania