Ulica Seredská-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Karol Hudcovič 23. apríla 2019

Dobrý deň,
pravdepodobne v sobotu, 20.04.19, boli vysypané smetné nádoby s komunálnym a bio odpadom. Podľa harmonogramu na internete mali byť vysypané v pondelok (veľkonočný), 22.04.19. Nevedeli sme o tom, dali sme smetné koše na ulicu, ale zbytočne.
Môžete nám povedať, ako to bolo oznámené? Ak to bolo oznámené iba miestnym rozhlasom, tak to považujem za nedostatočné, nakoľko nie sme nepretržite doma a aj keď sme, nemusíme to počuť z rôznych dôvodov. Kontroloval som to na internetovej stránke MsÚ TT, ale oznam tam bol len z minulého roku (2018).
Poprosím kompetentných, aby v prípade mimoriadnych zmien vývozu odpadov z akéhokoľvek dôvodu (napr. sviatkov - čo určite akceptujeme z ľudského hľadiska) boli riadne oznámené na stránke mesta Trnava.
Ďakujem za pochopenie
KH

23. apríl 2019

Dominika Adamcová

ja som pocula 2x oznam v obecnom rozhlase. V stredu a tusim aj v piatok ...
24. apríl 2019

Renata

Oznam bol riadne vyhlásený v obecnom rozhlase niekoľko krát za sebou.
24. apríl 2019

Lubo

Sme v podobnej situácii, v našej časti mestský rozhlas nie je. Náhodou som videl oznam na dverách Luxu, inak by som to tiež nevedel. Prečo sa tieto informácie uverejňujú takto primitívne? V iných dedinách dokážu občanov informovať aj cez email alebo SMS.
24. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
informácia bola postúpená pani, ktorá zabezpečuje vyhlasovanie informácií v mestskej časti Modranka, aby informovala občanov obecným rozhlasom. Ako svedčia ohlasy, svoju povinnosť si aj splnila. Zároveň boli vyvesené aj oznamy na miestach ako reštaurácie, kostol, autobusové zastávky, informačná tabuľa... Ak si to obyvatelia MČ Modranka prajú, môžeme túto informáciu v budúcnosti zverejňovať aj na webovej stránke mesta.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. apríl 2019

Karol Hudcovič

Dobrý deň,
ďakujem za odpoveď samosprávy.
Moja reakcia na ponuku mesta:
Áno, prajeme si to včas oznamovať aj na webovej stránke mesta. Hovorím za svoju rodinu. Myslím si, že s tým nemôže byť problém a tento názor majú aj viacerí občania mestskej časti Modranka.
Rozhlas je tiež dôležitý, hlavne pre ľudí, ktorí nepoužívajú intrenet a sú naňho zvyknutí, odporúčam ho zachovať.
Ako som spomínal, minulý rok to bolo oznámené na webe mesta a pomohlo nám to.
Ďakujem.
KH
26. apríl 2019

Lubo

Informácia na na info tabuli na zastávke nebola, chodil som odtiaľ MHD celý týždeň. Len náhodou som oznam zazrel na dverach Luxu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania