Ulica Bedřicha Smetanu-cyklotrasa-neoznačená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Prosim obnovit znacenie cyklotrasy v Stanicnom parku.

21. máj 2019

kolombo

Nesúhlas,pre peších by tam ostal malý priestor.
22. máj 2019

Peter

mozes sice nesuhlasit ale ide len o zosuchane existujuce znacenie, cize nic nove ale obnova stareho. Treba si pozriet aj zvisle znacenie, co je na nom. Ved cyklistom pri obnove netreba dat znovu polovicu chodnika ale treba urcite vyznacit pokial sa maju motat cyklisti a pokial chodci. Nieco ako napr. na lavke na Druzbe. Tebe naozaj vyhovuje terajsi stav ked cyklista kluckuje medzi ludmi na chodniku?
22. máj 2019

kolombo

Peter ale to je chodník a na začiatku,kde mesto začalo s cyklochodníkom sa už nedá pokračovať.Z dôvodu,že rozmery,ktoré musí mať cyklochodník sa zjavne zväčšili.Pre peších by tam zostal možno meter.To ja osobne proti cyklistom nič nemám a samozrejme sa teším z každého vybudovaného cyklochodníka.
22. máj 2019

Peter

Tak treba zrusit aj zvisle znacenie a nebude to cyklochodnik vobec. Ale to by bolo dost skoda. Teraz je to podla zvisleho znacenia rozdeleny chodnik na cyklo a chodnik pre chodcov ale v reale je deliaca ciara zodrata, takze sa kazdy moze vozit kade chce.
24. máj 2019

Andrej

Momentálne sa pracuje na projekte obnovy povrchov a revitalizácie tejto zóny, ktorá úplne preusporiada aj cyklokoridor, tak aby bol park bezpečný pre všetkých. Ale teda chodím tade na bicykli takmer denne a súhlasím, že dnešné usporiadanie je nešťastné a keďže to značenie tam chýba, tak väčšina ľudí nevie kade má ísť.
24. máj 2019

Tatiana

Prave som sa vrátila z Parku Janka Kráľa a potvrdzujem, cyklisti sa motali s chodcami. Smer od Kamenneho mlyna isli cyklisti aj po pravej aj po ľavej strane.
14. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riešenie tohto cyklochodníka je zaradené do pripravovanej súťaže na architektonicko-urbanistické riešenie Parku Janka Kráľa. Zatiaľ nevieme, kedy dôjde k realizácii. Bol spracovaný projekt pre územné rozhodnutie a teraz prebieha proces vydania územného rozhodnutia. Prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení podnetu a ostražitosť na tomto úseku zdieľaného priestoru - chodníka a cyklochodníka.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií

Odbor územného rozvoja a koncepcií
02. marec 2020

Pavol28

Ulica Bedřicha Smetanu-cyklotrasa-poškodená

Pekný deň. V parku Janka Kráľa sa nachádza cyklotrasa a chodník pre chodcov. Značenie na pozemnej komunikácii nie je viditeľné, chodci chodia po časti určenej cyklistom a naopak. Vznikajú rôzne kolízne situácie, najmä s deťmi.
Žiadam o obnovenie značenia. ďakujem.
10. september 2023

Matúš Remenár

celý staničný park od Nukleonu nie je vyznačená cyklotrasa a cyklisti jazdia po celom chodníku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania