Cukrová ulica-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Michal Duran 13. júna 2019

Dobrý deň, dalo by sa na tento priechod pre chodcov aj vyznačiť na cestu?😅 Na Slovensku vám človek ťažko zastaví aj keď sú pruhy namaľované a nie ešte, keď tam je len dopravné značenie bez pruhov na ceste. Katastrofa.. resp ešte sú tam veľmi matne viditelnee pruhy, skôr škvrny, vodiči tam letia hlava nehlava a aj pochybujem, že väčšina z nich vôbec vie, že tam nejaký Priechod je, i keď dopravné značenie je dané, ale to je klasika šoférov :)

Je to pri novom Kauflande pri Trstínskej ulici..

Vopred ďakujem za Vašu reakciu

16. jún 2019

Filip

Neviem aku pouzivaju farbu, ale ten prechod tam veru dlho nevydrzal. Od novembra?
16. jún 2019

Michal Duran

Netuším, no takto chabých prechodov už je v Trnave plná prdel, čo som si všimol.. aj na konci cukrovej pri jednote, akoby žiadny neexistoval...
18. jún 2019

Viktor

Približne tri - štyri roky dozadu primátor dával na FB obrázok z Kollárovej, kde dávali skúšobný náter nejakého nového spôsobu nanášania, ktoré malo byť trvácnejšie. Neviete ako bol vyhodnotený tento "experiment" a či sa nový spôsob aplikujte?
19. jún 2019

kolombo

No v Trnave sa prestali obnovovať priechody pre chodcov..či žlté čiary maľovať.
15. marec 2020

Mária

Cukrová ulica-značka na ceste -zle viditeľná

Na danom miste na Cukrovej ulici,nie je na vozovke dobre viditeľný prechod pre chodcov,v mieste kde ludia prechadzaju do Kauflandu.
08. august 2020

Pavol28

Cukrová ulica-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Pekný deň prajem. Na Cukrovej ulici je zle viditeľné horizontálne dopravné značenie priechodu pre chodcov. Značenie odporúčam čo najskôr opraviť.
08. august 2020

Dadka

Cukrová ulica-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Chodník pre chodcov je VEĽMI ZLE viditeľný! Značku si žiaden vodič nevšimne! Už nás tu skoro 3krát zrazilo auto! Žiadam o urýchlené vyriešenie!
14. október 2021

Martin

pár euro chýba za farbu?
31. október 2021

Andrej

Vodorovne znacenie prechodu by bolo potrebne obnovit / takmer ho nevidno.
02. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
05. jún 2022

Mike8

Pekný večer. Chcem upozorniť na vyblednutý priechod, ktorý sa ani po roku neoznačil. Žiadam mesto o informácie, prečo trvá plánovanie a oprava tak dlho? Samozrejme žiadam o obnovu značenia v primeranom čase. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania