Neudržiavané autobusy MHD

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter Varga 14. januára 2014

Zaujímalo by ma či sa niekto aj stará o Technický stav autobusov MHD. Na niektorých je povypadávané tesnenie z dverí (Foto). Niektoré autobusy spôsobuje akoby vibrácie keď sedíte vzadu jedná sa o autobusy SOR a to už nevravím o tých chrapčajúcich spojkách a motor akoby mlel s posledného, alebo smrad nafty alebo dákeho plynu priamo v autobuse.

19. január 2014

Anonym

inac podobne v nitre tu tiez v SOR okrem tej spojky vsetko sedi dokonca jeden autobus ten Sor v nitre tak dymi ako stara Karosa a to ma pritom iba jeden rok
29. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
O technický stav autobusov sa stará dopravca. Všetky autobusy sú podrobované pravidelným technickým kontrolám (autobusy irisbus citelis (plynové) - záručné prehliadky, SOR pravidelné technické prehliadky).
Samozrejmosťou sú teda platné technické a emisné kontroly. Najstaršie tri autobusy sú z roku 2006, ostatné z roku 2007 a 2008. Plynové sú z roku 2011.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
29. január 2014

Peter

Tak asi tažko su podrobené pravidelnéj kontrole keď majú vytrhnuté tesnenia na dverách a na daktorých melie motor s posledného a je cítiť vnutri zápach.
06. február 2014

carnival

ake vraky si mesto pokupilo take ma

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania