Ulica Rybníková-strom-suchý

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Monika Majernikova 16. júla 2019

Dobry den prajem. Casto chodim po Trnave peso a nase mesto mam velmi rada. Situacia so starostlivostou o stromy je alarmujuca. Rybnikova ulica, stanicny park a pod. Vsade vyschnute stromy, ktore ked silno zafuka tak padnu. Dalo by sa prosim v oblasti zelene riesit veci kompexnejsie?

17. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riešenie situácie so zeleňou na Rybníkovej ulici je pre nás prioritou, pracujeme na tom, ale samozrejmou podmienkou je dodržanie platnej legislatívy, čo vyžaduje aj dodržanie rôznych zákonných termínov a časové oddialenie realizácie. Prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení podnetu.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019-2020

Odbor dopravy a komunálnych služieb
17. júl 2019

Monika Majernikova

Dobry den prajem. Len by som rada podotkla, ze sa jedna nielen o Rybnikovu, ale aj napriklad stanicny park. V meste je mnoho takychto oblasti. Chapem, ze je nutne dodrziavat zakony a lehoty a postupy, ale riesenie sa vzdy da najst. Za inspiraciu mozno stoji fungovanie mesta Zvolen v tejto oblasti, ktore riesi situaciu velmi efektivne. Pripadne zahranicie, kde bezne funguju mestski arboristi, ktori sa staraju o zelen a priamo spolupracuju so samospravou. Verim, ze sa veci pohnu spravnym smerom v blizkej dobe.
02. august 2021

Ján

Rybníková už je čiastočne vyrúbaná, toto sa myslím môže uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania