Ulica Šafárikova-strom-invazívna rastlina

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Dagmar Galbová 12. augusta 2019

Bola to malá "divá" slivka, keď sa pred mnohými rokmi začala rozrastať. Bola v pláne MÚ na odpílenie. Pilčíci ju odrezali len od kopca hliny, ktorou bola zasypaná, korene tam zostali a ona sa takto rokmi rozrástla na obrovskú hahulu. Vlastníci bytov na prízemí majú tmu, sťažujú sa, žiadajú odrezať tento - strom - ker celý, ako je, od koreňov. Vďaka!

12. august 2019

Trnavcanka Si

Čo by iní dali za to, aby mali v byte počas horúčav tieň a nepieklo im priamo na podlahu. Ľudia nevedia už čo od dobroty...všade len rozpálený betón...
Normálne zdravý krík, nikoho neohrozuje a tvorí aspoň trochu žiadaného tieňa. Ja dúfam, že mesto v tomto prípade použije zdravý rozum.
12. august 2019

natare

Komu a ako môže ten ker tieniť, veď okná sú od neho minimálne 6-7 metrov? V čase nedostatku zelene a chládku takto uvažovať. Niektorým ľuďom z toho tepla zrejme prestáva fungovať zdravý rozum. Určite nepíliť a nerúbať.
12. august 2019

karolína

Zbytočné komentáre!!!!! Chodím okolo už veľa rokov, sledujem to.Tí ľudia vedia, o čom je reč. Žiadny zdravý krík.A akého tieňa? Neviete, čo píšete, neviete, o čo ide, nebývate tam. Mesto zdravý rozum ešte nikdy v predchádzajúcich pár rokov nepoužilo, čakáme teraz. Teda píliť a rúbať. Jeden múdry svätý raz povedal - radšej mlč, keď nevieš povedať niečo lepšie, ako mlčať. A toho sa držte.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania