Opätovné nahlásenie podnetu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ľubomír Škumát 18. februára 2014

Opätovne otváram tento problém, lebo už sa nedá pozerať s toleranciou na tú vyslovenú aroganciu . Už je nielen poškodená zeleň, ale aj dlažba. O tomto probléme som informoval pred časom aj náčelníka mestskej polície a prednostku MS. Nakoľko MP prislúcha do kompetencie primátora, musím ho týmto otravovať. Nikto sa nezaoberá touto devastáciou prostredia, napriek tomu, že sú nahlásené podnety. Osobne poznám na Družbe 5 lokalít, ktoré by si zaslúžili riešenie, alebo aspoň oficiálne monitorovanie.

18. február 2014

Ivana

Prave som tadial isla a vyzera to tam ako pri JRD, blatove kolaje, polamana dlazba... blato viedlo k panelaku vedla policie, kde prave vyrastlo lešenie, takze to tipujem na lesenarov. A len dodam, ze posedenie s lavickami a zelenou za zastavkou pri cyklochodniku obsadili bezdaci, jeden tam prave cural v krikoch... zislo by sa prestrihat to ich hniezdo, ale to je na dalsi novy podnet, nechcem odvadzat od tohto blatoveho problemu.
27. apríl 2014

Flego

Podnet už bol vyriešený - terén upravený aj trávička zasiata ale nevydržal. Keď som to fotil, vyšla pani z trafiky a informovala ma, že trávnik zničilo auto, ktorého číslo si zaznačila (je na tretej fotke). Na ničenie trávnika bola trafika upozornená políciou a odvtedy prísne dbajú na to, aby ich zásobovači zostali stáť na parkovisku.
01. máj 2014

Štefan

V tomto prípade mala byť skôr pravdepodobne upozornená stavebná spoločnosť, ktorá realizovala v tom čase a teraz zateplenie toho bytového domu na Starohájskej hneď vedľa KR PZ, pretože v tom čase tam chodili nákladné autá a dodávky s lešením a po tej úprave terénu takisto. Myslím že tie blatové koľaje sa tiahli skoro až po tú ďalšiu trafiku...
09. máj 2014

Ľubomír Škumát

Myslím, že podnet bol pred pár dňami (v stredu 7.5.)opäť vyriešený. Na sťaženie priechodu tam boli osadené väčšie kamene, žiaľ ani tie nezodpovednému vodičovi neprekážajú.
29. máj 2014

Štefan

Pripájam foto z 28. 5. 2014. Predpokladám, že to je stav pravdepodobne spred dvoch-troch dní dozadu.
Kamene sú už odvalené, pretože zavadzajú a okrem nákladných áut si to tadiaľ po pár dňoch po nedávnej obnove začali skracovať aj slaboduchí cyklisti, ktorí sa "intuitívne" napájajú z cyklochodníka na chodník...
16. jún 2014

Flego

Neuveriteľné, pozemok je znovu čerstvo upravený a už sú tu stopy po prvom aute.
23. júl 2014

Ľubomír Škumát

Dokedy ešte? 22.7.2014
08. máj 2015

Matúš G

Problém stále pretrváva. Už sa začína ničiť aj chodník.
18. marec 2016

Matúš G

Bez zmeny.
15. marec 2017

Matúš G

Treba opraviť chodník a vyriešiť to.
16. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu poškodeného chodníka (dlažby) sme zaradili do programu realizácií na mesiac marec 2017.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Poškodený úsek chodníka (zámková dlažba) už opravený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania