Presun prechodu pre chodcov na V. Clementisa

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Jozef 11. marca 2014

Dobrý deň, bolo by možné pri najbližšej obnove vodorovného dopravného značenia na ulici Vladimíra Clementisa, pri budove Sociálnej poisťovne, posunúť prechod pre chodcov o pár metrov južne tak, aby začínal a končil na spevnenej ploche a nie ako teraz, keď je medzi dvomi trávnatými plochami? Chodcov som videl najčastejšie prechádzať logicky v priamom smere po chodníku z červenej dlažby priamo na chodník medzi bytovými domami smerom k budove Strediska sociálnej starostlivosti, na čo ich navádza aj chodník. Pri posune vodorovného dopravného značenia by mohla zostať vodorovná dopravná značka Prechod pre chodcov na súčasnom mieste.

20. marec 2014

lsstt

je tam každých 5m prechod pre chodcov. jeden majú pri kruháči priamo k hlavnému vchodu do sociálky. tento z podnetu by som zrušil úplne.
ďakujem.
24. marec 2014

igor

Každých 5 minút, ale nie 5 metrov, jednoducho
dopravnú situáciu dogabali tí, čo postavili
Slepačáreň royal :-(
01. apríl 2014

Jozef

Ja si ale myslím že ten prechod má opodstatnenie, lebo ho používajú aj seniori z malometrážnych bytov pre dôchodcov aj rodičia s deťmi, pre ktorých je najkratšou cestou k Senior fit parku, alebo k detskému ihrisku za daňovým úradom. A či sú prechody pre chodcov na Clementisovej často? To záleží či sa na to pozeráme ako vodiči áut, pre ktorých je každý prechod zdržaním, alebo ako chodci, ktorí tadiaľ chodiť budú, či tam ten prechod vyznačený bude alebo nie.
08. apríl 2014

Jozef

Dopĺňam ešte fotografie z pohľadu chodníkov na oboch stranách cesty, ktoré by prechod pre chodcov mohol spájať.
14. máj 2014

lsstt

spočítajte si, koľko ich je na 100m. je ich tam viac ako primerane dosť!
20. máj 2014

Jozef

No keď som to pozeral na Google mape, tak najbližší prechod pri okružnej križovatke je vzdialený 57 m a smerom na druhú stranu je to 140 m. Takže na 100 m mi vychádza jeden, alebo dva. Ale keď sa pozriete koľko bytových domov a teda aj obyvateľov býva za cestou a potrebujú sa dostať na druhú stranu cesty, tak tých prechodov až tak veľa nie je.
22. máj 2014

Jozef

Inak veľmi pekne ďakujem zástupcom trnavskej samosprávy za spôsob vyjadrenia k môjmu podnetu, ktorého som sa konečne po viac ako 2 mesiacoch dočkal: Prechod pre chodcov je krásne nanovo premaľovaný v pôvodnej polohe, teda z trávnika do trávnika. Super!
30. máj 2014

Jozef

Dobrý deň, keďže som nedostal žiadnu odpoveď cez portál odkazprestarostu.sk, oslovil som priamo elektronickou poštou všetkých poslancov MZ Trnava za Mestskú časť Trnava východ. Odpoveď som dostal od pani PhDr. Kataríny Baničovej a JUDr. Veroniky Gašparíkovej, ktoré mi prisľúbili prerokovanie môjho podnetu na zasadaní výboru mestskej časti. Prísľub splnili a dokonca som si dnes všimol, že prechod pre chodcov je už zrealizovaný v novej polohe. Touto cestou sa im chcem taktiež poďakovať. Jozef Novák
03. jún 2014

Jozef

Môj podnet môžete označiť za Vyriešený.
Omylom som pripol namiesto fotky iný obrázok. Tu je ten správny.
Jozef

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania