Križovatka a parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
matúš 12. marca 2014

Novo otvorená cesta za Tescom , nie je pomenovaná, dalej žiadam o označenie cesty za hlavnú a vedlajšiu, a taktiež umiestnenie zákazovej značky zastavenia a státia nakolko na danej ceste s oblubou parkuju kamiony.

20. marec 2014

lsstt

križovatka nemusí byť označená. pravidlo pravej ruky... :)
kamióny poslať do...ti alebo pokaždé ich zobudiť trúbením :D
20. marec 2014

lsstt

a ešte o pomenovaní cesty, to kde ste počuli? :D :D
cesta Betka, alebo cesta Janka? :D :D
ak tam vznikne ulica, dajú jej meno :)
22. marec 2014

peter

Po otvoreni prepoja od kruhoveho objazdu na Piestanskej poza HM Tesco k Veternej nikto neosadil dopravne znacenie o prednosti v jazde za Tescom (kdeparkuju kamiony a otaca sa MHD). Dlhy prepoj zvadza k uvazovaniu, ze pri jazde od sidliska smerom k Piestanskej je clovek na hlavnej, no pravidla cestnej premavky hovoria o prednosti zprava (vozidla prichadzajuce spoza Tesca by mali mat pri vstupe na spominany prepoj prednost). Naozaj sa caka len na prvu dopravnu nehodu? A na co mysleli ti co odstranovali znacku o "slepej ulici",ked este prepoj dokonceny nebol?
26. marec 2014

miky

Mate pravdu
, ja tam denne za tescom vencim a viac krat sa stalo, ze skoro do seba auta narazili .Malo by sa to tam oznacit.V nedelu sa tam dvaja vodici poriadne pohadali .Vodic isiel poza tesca a letel o dusu .Nepozrel sa vobec na pravu stranu
07. júl 2014

Matúš G

Dopravné značky osadené. Názov ulice je Východná ulica (http://www.trnava-live.sk/2014/06/05/nove-trnavske-ulice-pomenuju-podla-organistu-a-zemepisnej-polohy/). Čo sa týka parkovania kamiónov a zákazu státia tak neviem, ale podľa mňa to je diskutabilné. Za mňa je podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania