Špačinská cesta-zábradlie-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Barbora 27. apríla 2020

Chcela by som poprosiť o nejaké riešenie problému s nedisciplinovanými chodcami a cyklistami na križovatke Špačinskej ul. a Nám. J.Herdu. Pri odbočovaní z hlavnej cesty neustále dochádza ku kolíznym situáciám nakoľko chodci aj cyklisti prechádzajú bez toho aby sa uistili, že je to pre nich bezpečné. Neviem či sa tu dá namontovať zábradlie aby prechádzali cez prechody, ktoré sú neďaleko. Sama som bola svedkom a aj účastíkom viacerých takýchto situácií - dôchodci, cyklisti a aj mamičky s kočíkmi tadeto prechádzajú ako keby tam bol prechod a ohrozujú plynulosť cestnej premávky, ale hlavne samých seba.

27. apríl 2020

TOP

Tento rok by sa mal realizovat novy chodnik s cyklochodnikom takze sa to tam cele upravi , snad to bude ovela lepsie
29. apríl 2020

Peto

Hlavný problém je v tom, že ak chce chodec prejsť na druhú stranu cesty po prechode, musí si pekný kus nadist. a ja osobne neverím v rozprávkovú bytosť, ktorá tak v prípade tejto komunikácie koná. preto dúfam, že sa táto križovatka pri novom chodníku mierne upraví.
13. máj 2020

Barbora

Som aj šofér a aj chodec - taktiež tadeto prechádzam, ale ako chodec si nedovolím vstúpiť na cestu keď ide auto ako poväčsinou skoro všetci čo tadiaľto prechádzajú. Príspevok bol pridaný po tom ako som skoro zrazila ˮzodpovednéhoˮ otecka s deckom na bicykli, ktorý sa ešte opýtal čo som nervózna - keby ho zrazím je to moja zodpovednosť a nie jeho, že chodí jak ovca a ešte tým aj ohrozuje svoje vlastné decko. To že sa križovatka upraví keď cyklotrasa je fajn, lebo aby to nebolo výhodné len pre cyklistov...
22. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na príslušný odbor na vybavenie, resp. vyjadrenie. O riešení podnetu budeme informovať.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania