Znemožnenie výhľadu z križovatky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Samo Sám 30. apríla 2014

Na výjazde z kruhového objazdu Na Hlinách hneď pri prechode pre chodcov ide akýsi politický trafikant stavať svoju ďalšiu hovadsky veľkú nevkusnú reklamnú lavičku, ktorá zamedzí pohľadu do prava pri výjazde z objazdu. Vysvetlite svojmu dopravnému inžinierovi, aby nám našiel iné krajšie miesto s reklamou pre náhlu rýchlu smrť, keď už všetci uniformovaní aj tajní policajti očividne rezignovali na pokutovanie parkujúcich áut na chodníku a tráve v tejto lokalite. Ďakujem, že nás tu svojou nečinnosťou zabíjate postupne a pomaly.

30. apríl 2014

Micro

Na hlinách sú aj priechody pre chodcov?
Veď tam všade okolo tých bielych zebier, na zebrách a vrátane chodníkov k nim parkujú autá...
04. máj 2014

Lienka

Jasné, že nie je správne parkovanie na chodníkoch, ale Hliny sú lokalita, kde je situácia katastrofálna. Nadávať na parkovanie na chodníkoch dokáže len nevodič. Každý vodič z tejto lokality sa snaží zo všetkých síl vždy nájsť ,,normálne,, miesto na parkovanie, ale po 20.hodine je to viac menej nemožné. A teda keď už musí zaparkovať na chodníku, tak vždy tak, aby nechal v rámci možností dostatočné miesto pre chodcov. A verte, že nikto tam neparkuje naschváľ a z pohodlnosti, ale z núdze..
05. máj 2014

Palcino Čavojský

Lienka, Takže si mám kúpiť auto, aby som sa dostal do obchodu?
07. máj 2014

wjercho

LIenka, je to presne naopak ako pises - je presne to z pohodlnosti. S kocikom sa tam neda po chodnikoch k prechodom chodit, lebu su tam vsade auta. Keby to nebolo z pohodlnosti, tak zaparkujete napriklad pri tescu, zasa az tak strasidelne daleko to nie je. Pohodlnost je aj to, ze presne tie iste auta den co den parkuju na tych isytch prechodoch a na kruhaci, lebo je odtial lepsi vyjazd rano do prace.
07. máj 2014

Lienka

Nechať auto zaparkované v noci osamotené pri Tescu? Len ak nemá žiadnu hodnotu.. A to, že parkujú tie isté autá na tych istých zlých miestach znamená len to, že sú to ludia, ktorí pravidelne každy den chodia neskoro z práce, ked už je všetko plné a nie tí najpohodlnejší..
13. máj 2014

wjercho

To ze chodia kazdy den neskoro z prace nie je argument na to, ze parkuju na kruhovom objazde, na prechodoch alebo na chodinikoch, tak ze sa okolo nich neda prejst s kocikom. Zrejme potom aj chodia na druhy den neskoro do prace, lebo su tam tie auta este dlho. Je to pohodlnost, lebo ked raz niekde nie je parkovacie miesto, tak riesenim nie je pohodit auto hocikde, kde je kus volneho miesta.
Inak, sam som zvedavy, ako budu ludia vyuzivat planovany parkovaci dom (ak sa postavi), pripadne platene parkovacie miesta (tie nove hned na vstupe na sidlisko). To bude jasny indikator toho ci su ludia pohodlni a lakomi a ci radsej zaparkuju na kruhaci a na chodniku...som skepticky
12. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Informačná tabuľa je riadne povolená a nie je umiestnená v rozhľadovom poli vodiča. Rozhľad v predmetnej križovatke neznižuje.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
26. august 2014

ludvo22

Je to pohodlnost.Ked obcas sledujem ako vodici parkuju na chodnikoch aj napriek tomu ze o par desiatok metrov je volne parkovacie miesto ale maju to blizsie ku vchodu tak si dokazem o tych ludoch spravit svoj usudok.A aj ja som vodic a vzdy zaparkujem ako mam aj ked sa musim trochu prejst.Ale sak naco by sme to robili,ked vyhlaska mesta plati na uzemi celeho mesta,je to smiesno tragicke.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania