Firemna reklama na dopravnej znacke

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ladislav Seman 26. septembra 2013

Myslite si ze povereny zamestnanci umyselne prehliadaju velku reklamu p. Skukalka na SK TAXI umiestnenu priamo v dopravnej znacke Prikazany smer jazdy na kruhaci sidliska Na Hlinach?

Moze povereny mesky uradnik zabezpecit na naklady miestnych taxikarskych firiem odstranenie ich mnozstva reklamnych samolepiek na vchodoch do domov, poulicneho osvetlenia, odpadkovych kosov a inde na sidlisku Na Hlinach? Aledbo ich aspon casto sankcionovat za viditelne poskodzovanie ci znecistovanie verejneho priestranstva.

26. september 2013

Marek Šarvajc

Presne, taxikari lepia tie samolepky všade. A ak sa ich pokusite odlepiť tak si narobite roboty až až. Lepia to všade, na lampy, zástavky, obchody, koše, keby ste si zdriemli na lavičke tak Vám to nalepia aj na čelo. Centrum je celé polepené, dokonca už aj zrekonštruovaná časť. Keby to dali na nejaké miesta ktoré sú na to určené nepoviem . Ale ich spôsob lepenia nemá čajdu ani rajdu. PS: konečne jeden vhodný a poriadny podnet PARADA LADISLAV
26. september 2013

Ivana

Zevraj sa im tazko dokazuje, ze to vylepili skutocne oni :) Tak mozu im vraj udelit pokutu, ale ked sa ohradia, ze oni to tam nevylepili, ale niekto velmi ZLY ZLY kto im chcel uskodit a chcel aby dostali pokutu a mesto im nema ako dokazat, kto to vylepil... Takze pouzijeme tazku brutalnu logiku, ze teda idem robit konkurencii reklamu a budem to lepit na take miesta, aby konkurent dostal pokutu. Chore na gebulu :) Nuz ale sme Slovensku, funkcny pravny stat, taxikarske luzy mozu poskodzovat verejne priestranstvo a uplne beztrestne. Vyzyvam kadernicky, obuvnikov, pravnikov, knihkupectva, papiernictva, pekarne a vlastne kazdeho kto podnika, aby polepil mesto tiez, naklady su minimalne a postihovatelnost ziadna. Oplati sa :) Jdu blejt velebnosti.
26. september 2013

Ján Tóth

Ja navrhujem prijať VZN o týchto výlepoch v zmysle: Kto vylepí reklamu mimo plochy na to určenej, súhlasí s mesačným prenájmom 1000 Eur za každý začatý mesiac/ kus. To by mestu krásne stúpli príjmy! To by sa taxikári hnali strhávať svoje reklamy. A ako už povedal Marek, ide to dole sakramensky ťažko. Určite je aspoň 500 dôvodov, prečo sa to nedá, ale to ako vyzerá mesto je už príliš aj na Balkán!
26. september 2013

jan

Neviem či sa dočkáš odpovede, lebo niekto pred tebov nie. :(

http://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/4973/olepena-trnava-nalepkami-city-taxi

Už by s tým fakt mali niečo robiť, lebo tak bude za chvíľu vyzerať aj pešia zóna!
02. október 2013

vlaDyka

Dnes som si prechodom cez mesto všímal práve tieto samolepky. A jedine, čo môžem konštatovať je to, že Ivana má stále pravdu. Nielen centrum, ale CELÉ MESTO je týmito samolepkami oblepené ! Každý stožiar osvetlenia, pomaly aj každý dažďový zvod, častokrát aj zvislé dopravné značenia....
Pokial su teda sprejeri poskodzovatelia, nie su nahodou v rovnakom vreci aj tito samolepkovaci ?
Vid : http://imageshack.com/scaled/800x600/194/pmun.jpg / http://imageshack.com/a/img163/8048/9lew.jpg
03. október 2013

Ivana

vlaDyka presne tak a diky za foto. Ja neviem ci som extremne prehnane precitlivela na vzhlad verejneho priestranstva, alebo uz sme vsetci rezignovali na normalny vzhlad mesta, len mi to uz nepripada normalne kolko toho je. Tak ako pise jan v prispevku vyssie, takto bude o chvilu vyzerat pesia zona, staci sa pozriet iba ako to vyzera na Stefanikovej.
06. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
S podnetom sme oslovili Mestskú políciu v Trnave, ktorá v nedávnej minulosti chytila vďaka kamerovému systému v meste štyri osoby pri nalepovaní propagačných nálepiek. Jedinou možnosťou sankcie je v tomto prípade pokuta do výšky 30 eur.
Preto prosíme všetkých občanov, ktorí uvidia "vylepovačov nálepiek" pri ich nelegálnej činnosti, aby to nahlásili na bezplatné telefónne číslo mestskej polície 159.

ÚKaM
17. september 2015

Matúš G

Treba tú nálepku odstrániť a značku vyrovnať.
28. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
značka bude vyčistená a narovnaná v 40 K. T. 2015.
Poverený zamestnanec nemôže zabezpečiť vyčistenie na náklady nezodpovedných firiem, pretože na to neexistuje legislatívna možnosť (iba keby bol niekto prichytený priamo pri výlepe). Menšie obecné služby pracujúce v prospech mesta s odstraňovaním začali v centrálnej mestskej zóne a postupne prejdú celým mestom.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
31. október 2015

Matúš G

Zabudnuté.
07. december 2015

Matúš G

Nevyrovnané, nevyčistené.
05. máj 2016

Matúš G

Komédia pokračuje.
18. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
reklama je odstránená.


Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. máj 2016

Matúš G

Si robíte srandu? Trocha tech. benzínu a musí to ísť dole a značku ste nezabudli vyrovnať?
08. júl 2016

Matúš G

Tragédia.
28. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
značka bude vyrovnaná v najbližších týždňoch.
Odstraňovanie vizuálneho smogu v podobe reklamných nálepiek je osobitný problém a vyžaduje si komplexnejšie riešenie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
01. august 2016

Matúš G

Koniec románu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania