Ulica Ľudmily Podjavorinskej-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Chybajuci chodink s prechodom pre chodcov. Vyznacenim parkovacich miest sa stala cesta este nebezpecnejsia, obcania z vchodu 3 nemaju ako bezpecne prejst na chodnik na druhej strane!!! Je iba otazkou casu, kedy sa tu nieco stane, ked chodia ludia s kocikmi po teraz uz uzkej ceste....

10. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený priechod pre chodcov nie je možné vyznačiť z dôvodu, že na opačnej strane cesty nie je chodník a bezbariérová úprava, ale mestská zeleň/stromy. Priechod pre chodcov môže podľa zákona smerovať len z chodníka na chodník.

K uvedenému je potrebné poznamenať, že mesto eviduje požiadavku na realizáciu chodníka popred bytový dom, ktorý by spojil jednotlivé vchody a nasmeroval chodcov na priechod pre chodcov pred vchodom č. 1. Požiadavka je z roka 2014 a bola zaradená do návrhu rozpočtu avšak pri schvaľovaní z rozpočtu vypadla.

V súčasnosti nie je možné v tomto mieste priechod doznačiť z horeuvedeného dôvodu ako aj skutočnosti, že by takýto priechod musel byť zrealizovaný pre každý vchod, čo pri vzájomnej vzdialenosti 15 m, nie je možné.

S požiadavkou na realizáciu chodníka, ktorý spojí jednotlivé vchody je potrebné sa obrátiť na príslušný výbor mestskej časti.

Mestský úrad v Trnave
10. jún 2020

Ondrej

dakujeme za nic, ked tu niekoho zrazi auto, mozna sa to aj pohne :) teraz uz to dlho nepotrva, ked ste nam tu vyznacili nezmyselne parkovanie a skaceme doslova z chodnika pod auta... super riesenie!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania