Detské ihrisko "pri Kauflande"

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Štefan 05. júna 2014

Chcel by som dať do pozornosti Správe kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava kvalitu a bezpečnosť herných prvkov na detskom ihrisku medzi domami na ul. Teodora Tekela/V. Clementisa, vedľa parkoviska Kauflandu.

Z poškodených hojdačiek trčia klince, takisto na ďalších miestach, drevo samotné je vzhľadom na dlhodobú absenciu náterov poškodené a rozpadáva sa, odpadkový kôš je plný, takže to tam vyzerá skôr ako na smetisku.

Zaujímalo by ma, či aj toto ihrisko bolo skontrolované na začiatku "sezóny" a bola plánovaná jeho oprava, a ak áno, na kedy.

Ďakujem za obyvateľov a všetky deti za opravu a uvedenie ihriska do lepšieho stavu.

07. jún 2014

Flego

Najlepšia je tá tabuľa na poslednom obrázku - neskutočná ostuda :-(
A čo je najsmutnejšie, že v takomto stave sú všetky detské ihriská v Trnave.
08. jún 2014

Jozef A

Flego: Všetky nie, poznám aj také, kde sa obyvatelia okolitých bytov nasrali a opravili/natreli si svojpomocne. Nechápem jednu vec, keď sa raz rozhodnem urobiť detské ihrisko z dreva, tak je mi nadovšetko jasné, že si bude vyžadovať zvýšenú starostlivoť... Ako všekto, čo je z dreva a je v exteriéri /napríklad lavičky, že?
10. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Herné prvky na detskom ihrisku skontrolujeme a opravíme ešte tento týždeň.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
31. október 2014

Štefan

Takto vyzerajú dnes odpadkové koše na ihrisku...
05. máj 2015

Matúš G

Ihrisko je v rámci možnosti v poriadku, kôš prádny, chýba v ňom vložka.
30. jún 2015

Štefan

Po roku je stav ihriska rovnaký, tzn. doslova žiadna oprava alebo údržba. V rámci reakcie mesta na pôvodný podnet bola opravená chýbajúca sedacia časť hojdačky, dnes však chýba ďalšia, všade sú trčiace skrutky a klince a práchnivé drevo.
A hlavne permanentne plné koše a smetisko naokolo.

Chcel by som naozaj vdieť výstup z kontroly (nielen) tohto ihriska, ktoré sa údajne pred každým začiatkom sezóny robia, či výsledkom bola naozaj spokojnosť s daným stavom.

Sú prázdniny, takže prosím zodpovedných pracovníkov, aby si uvedomili, že aj keď majú harmonogramy na vysýpanie smetí, jednoznačne je táto služba NEDOSTAČUJÚCA!

Neschopnosť mesta dostať nájazdy asociálov a vandalov na detských ihriskách pod kontrolu nemá byť výhovorkou ako odpoveď na to, v akom stave sú tieto priestranstvá, ale dôvodom na posilnenie kontrol a upratovacích služieb.

26. august 2015

Štefan

Toto detské ihrisko je permanentné smetisko! Takýchto fotografií mám bohužiaľ počas "ihriskovej sezóny“ (nielen z tohto ihriska, ale aj z priľahlého okolia) veľmi veľa, hlavne aj niekoľko dní po sebe.
02. jún 2016

Matúš G

Ihrisko je obnovené, myslím, že za posledné roky je na tom najlepšie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania