Chýbajúca Zastávka

Zodpovednosť za riešenie: Turzovka

Vyriešený
meno
Anonym 04. januára 2014

Na Vyšnom konci, konkrétne na Turzovke zástavke, chýba autobusová zastávka. Deti i Dospelí stoja v čase i nečase na zastávke bez prístrešku, a bola by som rada keby tu autobusová zastávka pribudla. PS.: Obrázok nemám a bez neho ma to nechcelo pustiť ďalej.

09. január 2014

peter

presne tak už je to dlho a nič sa nerieši...
13. január 2014

jožo

asi nik necestuje autobusom tak sa to nerieši ..
14. január 2014

Ján

Ja myslím že mesto tam tú zastávku znova osadí, ale uvidíme koľko tam zasa vydrží. Tú predošlú zničili tam bývajúci mladí obyvatelia. Takže keď už tam raz bude, treba porozmýšľať, čo za deti doma vychovávame, aby sa nestalo že budeme čakať na autobus opäť pod holým nebom!
16. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet vo veci chýbajúcej zastávky na Vyšnom konci nie je prvý, ktorý bol doručený mestu Turzovka a samospráva sa ním už v minulom roku zaoberala (aj z podnetu petície občanov VK). Uskutočnili sme stretnutie so správcom cesty II/487, keďže zastávka bude umiestnená v ochrannom pásme tejto komunikácie. V samej podstate správca cesty s umiestnením zastávky súhlasí, v rozpočte mesta na rok 2014 je rezervovaná čiastka na výstavbu zastávky, avšak nevyhnutnosťou pre jej realizáciu je vysporiadanie vlastníckych vzťahov k pozemku, na ktorom by mala stáť. O prevode začíname rokovať s vlastníkom, v prípade úspechu sme pripravení zastávku vybudovať.

Jana Rudinská, úsek výstavby a rozvoja mesta, MsÚ Turzovka
02. február 2014

Dušan

Zastavka bola rozbita dotyčny bol zaisteny policajtmi a škodu zaplatil. Ale od tej doby sa nič nedeje a nikoho to nezaujima.
12. september 2014

Odkazprestarostu.sk

Podľa informácií od pána prednostu Ing. Lukáša Šuleka, bola zastávka osadená v mesiaci august, preto podnet označujem ako vyriešený.

Jana Heglasová,
Administrátor OPS Turzovka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.