Parkovisko bez parkovaích miest

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Vyriešený
meno
Andrea Orolínová 17. augusta 2015

Dobrý deň.
Kvôli nedostatočnému počtu parkovacích miest na sídlisku Západ bolo detské ihrisko pretvorené na parkovisko, avšak iba na papieri. Žiadne vyznačenie parkovacích miest vykonané nebolo, provizórne "boxy" namaľovali iba miestni obyvatelia, aj to niekoľko rokov dozadu. V súčasnosti už ani toto značenie nie je vidieteľné. Často sa teda vyskytuje problém, že šofér auta zaparuje niekde na volnom mieste, no po príchode viacerích áut sa vytvoria miesta, kde sa už ďalšie autá nezmestia, hoci by sa mohli, ak by boli autá poposúvané. Takto sa koľkokrát nechctiac zablokujú aj 2 parkovacie miesta, čo je na takto preplnenom sídlisku vysoký počet. Rovnaký problém sa vyskytuje aj na ulici K. Šmidkeho, značenie je rovnako slabo viditeľné, prípadne úplne zničené.
Ďakujem za vyriešenie problému.

24. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Vieme o tomto probléme, bohužiaľ ide o problematicke parkovisko a momentálne nemáme v rozpočte na túto aktivitu finančné prostriedky. Situaciu budeme riešiť v súčinnosti s poslancami za príslušnú mestskú časť.

Ďakujeme za spoluprácu.


Ing. Anna Bešinová, vedúca odboru výstavby, dopravy a ŽP
04. september 2015

Andrea Orolínová

Dobrý večer... Je zaujímavé, že na premaľovanie rezervovaných parkovacích miest sa peniaze našli, a nie je ich málo.... Takisto tie krásne betónové stĺpiky, ktoré sa nachádzajú na príjazdovej ceste k inkriminovanému parkovisku, neboli určite lacnou záležitosťou. Teraz už jediný výjazd z parkoviska je geniálne vyriešený, keďže pri oprave cesty sa páni cestári neunúvali vyrovnať skok medzi cestou a chodníkom. Navyše vo výhľade prekážajú kontajnery a aj oproti (v križovatke) stojace autá. Teda gratulujem intelektuálovi, ktorý schválil tieto stĺpiky... Predpokladám, že boli postavené na podnet obyvateľov bytovky, ale dalo sa to vyriešiť aj rozumnejšie. Bude radosť sa v tom úzkom priestore krútiť s autom, prípadne vycúvavať celú vzdialenosť.. Tlieskam....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania