A.Nográdyho-detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

V riešení
meno
Ivet 19. júna 2019

V lete 2018 bola urobená betónová ohrada okolo pieskoviska. Boli pridané hojdačky a smýkačka. Neskôr bolo vyasfaltované ihrisko. Vtedy mala prebehnúť aj kolaudácia celého ihriska. Je leto 2019 a stále nevieme, či bolo ihrisko skolaudované a práce prevzaté. Ohradenie pieskoviska je obetované. Niekde dodávateľ prác umiestnil na betón zelenú dosku, niekde trčí len ostrý betón. Žiadam Vás týmto o okamžitú nápravu z dôvodu nebezpečenstva úrazov detí. (vo vnutrobloku ulice A. Nográdyho)

26. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zariadime osadenie dosiek aj do rohov.
Kto? Odbor výstavby, životného prostredia a dopravy Mestského úradu vo Zvolene
Kedy? júl - august 2019

PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
02. august 2019

Ivet

Dobrý deň,
rohy pieskoviska boli doplnené. Dúfam len, že ta práca bude vykonaná poriadne, pretože naj nebezpečnejšia oblúková časť bude tiež opravená.
Ďakujem.
02. september 2019

Ivet

Podnet nevyriešeny v lehote, ktorú ste uviedli. Je to hanba,keď Vám robí problém pridať pár dosiek, ktoré majú zabezpečiť bezpečnosť deti.
Odbor výstavby, životného prostredia a dopravy Mestského úradu vo Zvolene mali by ste sa nad sebou zamyslieť, ja nemám slov. Vy ste si určili lehotu 2 mesiace na pokrytie ohrady pár doskami ani to ste nedodržali:-(.
30. december 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, pevne verim, ze tie chybajuce dosky na oblukovu cast ohrady pieskoviska budu namontovane zaciatkom roku 2020 - alebo aspon do obdobia, kedy sa na predmetne pieskovisko vyberu jeho "pouzivatelia"
04. júl 2020

Ivet

Po výmene poslancov žiadna spätná väzba. Žiaľ prešiel rok a žiadna zmena.
A preto odpoveď Odboru výstavby, životného prostredia a dopravy z 26.júna 2019 pôsobí ako tragikomédia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania