Rekonštrukcia cesty na Zabudišovej

Zodpovednosť za riešenie: Bošáca

V riešení
meno
Dušan Harangozó 01. decembra 2018

5.11.18 sa začalo s rekonštrukciou cesty na Zabudišovej. Pracovalo sa jeden deň. Obyvatelia boli požiadaní aby kvôli prístupu mechanizmov svojpomocne vyčistili svahy. To urobili. Práce mali pokračovať v týždni 12-16.11.18. To sa neudialo. Práce mali pokračovať tento týždeň 26-30.11. Opäť sa nič nerobilo. Kedy sa bude pokračovať v začatej rekonštrukcii a kedy je termín dokončenia?
Ďakujem.

03. december 2018

Rastislav Lehotský

Dušan, ďakujem za tento podnet, ďakujem za všetkých obyvateľov, ktorý viac než 10 rokov nemajú prístup k svojim domom. Nedostne sa tam sanitka či hasiči a to je naozaj dohohobo problém. Vážime si že náš starosta toto začal riešiť, a veríme, že sa cesta aj dokončí...
12. december 2018

Odpoveď samosprávy

Ahoj Dušan a Rasťo, ďakujem za podnet. Som rád, že sa občania zapájajú do prác ako je táto, kde je veľmi náročná realizácia. Áno mali sme naplánované pokračovanie v čistení, bohužiaľ nepodarilo sa nám to zrealizovať vzhľadom k nepredvídaným okolnostiam a následne nutnosťou realizovania prác, ktoré sú prioritnejšie. Každopádne práce budú pokračovať hneď ako budeme môcť uvolniť pracovníkov a momentálne aj ako nám to dovolí počasie. Vzhľadom na vyššie spomenuté prekážky nie je určený termín dokončenia, ale predpoklad je jar 2019.

Mgr. Daniel Juráček - starosta
22. február 2019

Dušan Harangozó

Pridávam zimné fotky z miesta buducej cesty aby sa na to myslelo. Prislo oteplenie zacal sa topit sneh a kedze buduca cesta zatial nema ziadne odvodnenie, a samotna je vlastne jeden velky zlab, premenila sa na potok. Ak sa cesta aj kvalitne neodvodni, hrozi, ze celu cestu zoberie prvá veľka burka.
22. máj 2019

Dušan Harangozó

Prva velka burka, vlastne iba vtrvaly dazd spomenuty v predchadzajucom poste je tu, tak pridavam fotku. Na ceste sa zatial nic neurobilo, tak vlastne dobre, lebo voda nemala co zobrat.
28. jún 2019

Dušan Harangozó

Jar je za nami, je tu leto, 7 mesiacov od začatia prác na ceste. Stále sa nič sa nedeje.
08. september 2019

Lucka Vojtekova

Dobry den.Chcem sa spytat v akom rieseni je ta cesta?na jar sa svojpomocne cistila a uz je koniec leta a stale sa tam nic nedeje.este chvilu a bude zarastena krovim ako predtym.to ju budeme musiet zasa nanovo svojpomocne cistit potom a zasa s toho nebude nic?v lete tam mamina spadla zo stromu a dost skaredo sa polamala.musela tam prist sanitka nastastie bol v sanite skuseny sofer ktory presiel aj po luke ale keby prsi a je mokro alebo sneh tak tam neprejde.aj my stale musime iba po luke ale iba ked je sucho.uz by sa to mohlo aj pohnut.dane sa platia a naco???
24. november 2020

Rastislav Lehotský

"Cesta" znova zarastá. Bolo by dobré tam niečo najskôr naviezť aby nebola tak hlboká a dala sa s nej voda odvádzať na lúku. Som zvedavý čo sa ešte musí stať aby sa s vecou pohlo pretože už raz sa sem sanitka škriabala a našťastíe to nejak po lúke dala.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania