Lietavská - problémové parkovanie


Uzavretý

Toto jedno auto neustále parkuje na chodníku hoci na ceste pri chodníku je stále miesta dosť a na druhej strane domu je obrovské parkovisko. Ak zavoláte hialdku MsP nič nespravia a ani papuču a ani foto nerobia.

06. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
06. júl 2021

somár rámos

Aby ste stlkli dokopy dve drevá ,potrebujete klince
06. júl 2021

Tomas

A stále sa tu nájdu takí a to aj zo samosprávy, ktorí radia volať Mestskú políciu s tvrdením, že tá bude problém bezodkladne riešiť. Celá Mestská polícia je na smiech. Jediné čo vedeli je oblbovanie detí raz ročne jazdeckým oddielom . Ale ešte aj ten sa ruší a teraz sa budú prevetrávať na štvorkolkách.
07. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Bc. Marcela Ťarcha
07. júl 2021

Martin

Ako som písal, príslušníci MsP nič neriešia. Dostanú hlásenie o opätovnom parkovaní na chodníku, pozrú či ide o to iste a rovno povedia že skutok sa nestal
07. júl 2021

Jana P

asi by ro chcelo niekoho, ktoby vedel poradit co robit, dalej ked ma clovek pocit ze policia nekona. Absolutne netusim kam vyssie sa stazovat. Ale mozno zbytocne sa stazovat, co ak je majitelom toho auta prave ten vyssie? Kazdopadne by vam mali dat aspon nejaku vyhovorku.... ehm pardon... vysvetlenie, preco priestupok neriesili
07. júl 2021

Tomas

Hlavne že sú Čierni šerifovia inštruovaní 😜😜😜
08. júl 2021

Odpoveď samosprávy

V prípade, že chcete podať sťažnosť, túto je možné podať v zmysle zákona č. 9/2010 Z. z. o sťažnostiach v znení neskorších predpisov na veliteľstvo MsP, Gunduličova 10, Bratislava. Dôvody neriešenia Vášho oznamu budú prešetrené v zákonnej lehote a o výsledku šetrenia budete informovaná.

Bc. Marcela Ťarcha
08. júl 2021

somár rámos

Pani-slečna Ťarcha ,a čo to zobrať ako sťažnosť a konať.Či potrebujete sťažovateľa konkrétne ,nech viete komu život osladiť?
22. júl 2021

Odpoveď samosprávy

V prípade, že vec bude posúdená ako sťažnosť musí spĺňať zákonné znaky sťažnosti v súlade so zákonom č. 9/2010 Z.z. o sťažnostiach v znení neskorších predpisov, čo obsah stránky odkaz pre starostu nenapĺňa.
Kolegyňa je pani Ťarcha a nie pani-slečna Ťarchavá.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová
22. júl 2021

somár rámos

Madam samospráva.Dokonale to vystihol tento nemecký občan. To dôležité je v červenom rámčeku,takto to fšetko funguje
23. júl 2021

Martin

Poprosim admina o označenie ako neriešené pretože zmenou zákona je aj priamo obec oprávnená riešiť nesprávne a protiprávne parkovanie a nie len MsP. Rovnako mohla obec spraviť opatrenia na zamedzenie vjazdu na chodník či už stĺpikom alebo iným krajším spôsobom a nie len riešiť to ako MsP zodpovednosť ale nespravil nič. Chodník kde auto parkuje bol nedávno opravený a z dôvodu parkovania už zase začína padať, praskať a stojí na ňom voda. Aj obci by malo záležať na tom aby auta takto nepoškodzovali opravené chodníky ktoré sú drahé a obec na stále opravy nemá peniaze.
31. júl 2021

Tomas

O chvíľu bode mať každý obyvateľ svoj osobný stĺpik z dôvodu väčšej spoločenskej a úžitkovej hodnoty stĺpiku ako mestského policajta.
01. august 2021

Mario Liptaj

Stlpiky su ale standardnym a efektivnym riesenim. Keby boli osadzane vsade, tento problem by takmer zmizol.
09. august 2021

Tomas

Stĺpiky sú Často aj prekážkou na chodníku a rizikom úrazu. Mesto ich často používa miesto efektívnej práce impotentnej MsP. Načase zmeniť štandardy. V prvom rade treba trvať na skvalitnení práce MsP a až potom tam kde sa inak nedá použiť stĺpik.
11. august 2021

Peter

Aj keď boli príslušník mp vyrozumeny a instruovany problém stále trvá ničí sa nový chodník a trava.
11. august 2021

Tomas

Treba sa spýtať pani Ťarcha a pani Urbanovej, koľko priestupkov zistili Čierni šerifovia od vyrozumenia v súvislosti s týmto podnetom.
14. august 2021

Tomas

Ja som myslel že štátni úradníci chodia z práce domov skôr keď nemajú klímu a je im teplo 😀
21. august 2021

Peter

Čo si mám predstavit pod slovom vyrozumeny ? Dostali to písomne? Bol konfrontovaní vodic? Je niečo ako zápis? Napíšte viruzomeni tim to mer vás končí.
23. august 2021

Odpoveď samosprávy

Na OV MsP Bratislava V. je Lietavská ulica je jedna z dlhodobých úloh v inštruktáži hliadok.

Ing. Marta Urbanová
29. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, somár rámos,

Vaše urážlivé komentáre, ktoré porušovali pravidlá portálu boli upravené/zmazané.

Opakovane Vám upozorňujeme, aby ste komunikovali s ostatnými uživateľkami a užívateľmi portálu a predstaviteľmi a predstaviteľkami samosprávy slušne. Toto je posledné upozornenie pred deaktiváciou Vášho užívateľského konta.

https://www.odkazprestarostu.sk/podmienky

Ďakujeme za rešpektovanie pravidel portálu.

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. október 2021

Peter

Všetko po starom
28. október 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová
07. apríl 2022

Tomáš

som sa pobavil keď som toto cele čítal. ešte tam stáva na chodníku to tupelo? či už vyrozumeni žandari spravili porádek? ale skôr asi pôjdu do vysluhaču...šak na to určite už čakajú a odratavaju dni
10. október 2022

Peter

Vyjazdene koľaje v trávniku pozdĺž celej Lietavskej len preto aby na novom už aj popraskanom chodníku mohlo toto jedno auto stať.
23. november 2022

Odpoveď samosprávy

Na OV MsP Bratislava V. je Lietavská ulica je jedna z dlhodobých úloh v inštruktáži hliadok. Z dôvodu kapacitných možností MsP nie je možné, aby na uvedenom mieste bola hliadka MsP stále. V prípade podozrenia zo spáchania priestupku je potrebné volať na te.c.159

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania