Príjazdná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Uzavretý
meno
Igor 02. augusta 2021

Dobry den MC Vajnory..v pondelok 26.7.2021 ste opravovali,zasypavali cestU/chcem upozornit,ze je to aj chodnik/ na Vajnorskych jazerach..na foto vidite ako sa vam to podarilo.Po prvom dazdi to takto vyzera. Voda opadne bude tam zas jama. Takato oprava nie je prva toto je mrhanie verejnych prostriedkov.

02. august 2021

Monika Sučanská

Ďakujem Igor, predbehol si ma. Mal by sa starosta častejšie zaujímať akým spôsobom sa využívajú peniaze na opravu a takisto dodržať čo sľúbil keď zavrel druhú cestu !!!
03. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za Váš podnet, ktorý sme zároveň postúpili na príslušný odborný referát MÚ Bratislava - Vajnory.
Po jeho prešetrení Vás budeme čo najskôr informovať.

Vopred ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

S pozdravom a úctou

MÚ Bratislava – Vajnory
Úsek komunikácie s občanmi
Servis pre občanov / tel.: 0850 24 25 24
03. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Igor,

03.08. v rannom čase kedy naši pracovníci boli skontrolovať uvedený úsek, na danom mieste voda už bola vsiaknutá do zeme. V prípade prudkých dažďov ani na dobre odvodnených úsekoch ciesť v mnohých prípadoch voda nie je odvádzaná okamžite, ale priebežne. Podotýkame, že uvedený úsek bol opravený, aby sa stal prejazdným pre autá a zároveň citlivo k životnému prostrediu, tak aby nebol poškodený koreňový systém stromu, ktorý cestu vytlačil a bola ťažko prejazdná, čo momentálne pre autá prejazdnou je.

Ďakujeme za Váš podnet

S pozdravom

MÚ Bratislava – Vajnory
Úsek komunikácie s občanmi
Servis pre občanov / tel.: 0850 24 25 24
04. august 2021

Igor

Dobry den MU Vajnory..s užasom si čitam vašu odpoved...riesit problem tym,ze sa dazdova voda priebezne niekde strati je riesenie nedostacujuce..znovu upozornujem,ze tato cesta jej aj chodnik..oprava cesty navažkou asfaltovej drte je nedostacujuca,lebo po zaplaveni dazdovou vodou sa prejazdom aut vytvara zvysesny nasyp v strede.Cim castejsie sa robi navazka tym je vacsi v strede nasyp..pisete,ze je cesta prejazdna..to mate pravdu,ale za akych podmienok..prikladam dnesne foto..a to je len tyzden po oprave..fakt je priblem urobit rozumne riesenie aby sa nopakoval tento stav..ak su financie na vymenu spomalovacov na Buzalkovej ul...funkčne za funkčne..myslim,že sa najde par eur aj na opravu tejto učelovej cesty,ktora je jedina pre vyjazd aut z Vajnorskych jazier
04. august 2021

Igor

Dnesne foto z opravovaneho useku na Vajnorskych jazerach
04. august 2021

Feri Vaško

Problémom Príjazdej ulice je aj veľké množstvo prechádzajúcich ťažkých vozidiel ktoré znehodnocujú nielen cestu ale aj kvalitu bývania ľudí žijúcich na tejto ulici.Obytná zóna by mala byť odbremenená od takéhoto stavu.Možno by boblo riešenie ju premenovať na TANKODROM.
04. august 2021

Igor

Dobry den MU Vajnory..preco uzatvarate podnet,ked nie je dorieseny..tento podnet je trvaly az do lepsieho doriešenia..prikladam dnesne foto..
Komentoval som vasu odpoved v predoslom podnete a vy uzatvarate podnet ako vyriešeny...dakujem za doriešenie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania