Cesta na Kamzík-zvislá značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Veronika 20. septembra 2021

Dobrý deň prajem,
na "Ceste na Kamzík" je umiestnená značka "slepá ulica". Cesta je priechodná, nie je slepá. Značka spôsobuje veľké problémy autám smerujúcich od Jaskovho radu smerom hore na Kamzík. Obyvatelia domov na ulici "Cesta na Kamzík" pravidelne odmietajú dávať prednosť, aj keď im to značka "Prednosť pred protiidúcimi vozidlami" prikazuje, ohradzujú sa, že je ulica slepá, už párkrát sa stalo, že obyvatelia so psami stáli na ceste a odmietali púšťať autá smerom na Kamzík opätovne z dôvodu, že sa jedná o slepú ulicu. Vulgarizmy sú na dennej báze, kedy obyvatelia domov verbálne napádajú ľudí, aby túto cestu prestali používať, niektorí skutočne odmietajú odísť z vozovky a zdržiavajú dopravu. Prosím o prešetrenie správnosti dopravného značenia.
Ďakujem
JUDr. Veronika Vessová, LL.M

20. september 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
zhruba v polovici ulice je smerom zdola nahor značka "Zákaz vjazdu", takže po tento zákaz vjazdu je to (smerom zdola nahor) slepá ulica.
Z druhej strany ulice, teda smerom zhora nadol je (pri Slamenej búde) značka "Prejazd zakázaný" a trochu nižšie je značka "Jednosmerná premávka", a tento úsek cesty sa končí značkou "Premávka v oboch smeroch". Takže je to viac-menej dobre vyriešené, len priveľa značiek možno spôsobuje mierny značkový chaos. Asi to by sa malo vyriešiť.
S pozdravom.
21. september 2021

Andrej

cesta bola snáď vystavaná a je udržiavaná z peňazí nás všetkých, čo si to dovoľujú...
01. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu. Po jeho preštudovaní sme došli k podobnému záveru, ako napísal už pán predo mnou, že značky sú osadené správne a odsúhlasené Krajským dopravným inšpektorátom.
Nateraz oddelenie dopravy, európskych fondov a verejného obstarávania nemá v pláne meniť pôvodné značenia.
Za porozumenie Vám ďakujem.

S pozdravom
Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania