Lepšia informovanosť o Karlovej Vsi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Xena 21. novembra 2014

Dobrý deň,
chcela by som požiadať miestny úrad v Karlovej Vsi o častejšiu a lepšiu propagáciu našej krásnej mestskej časti.

Po zrušení Karloveskej televízie počas úradovania p. starostky Hanulíkovej sledujem pravidelne vysielanie TV Bratislava (tvba.sk). O Karlovej Vsi sa tam človek nedozvie nič alebo takmer nič. Napr. Nové Mesto, Rača, ale aj také Vajnory majú len v správach tvba nádhernú propagáciu. Viem, že Karlova Ves zatiaľ neašpiruje na samostatný magazín, aký majú napr. Petržalka, Staré Mesto, Nové Mesto a Rača, ale myslím si, že mnohí Karlovešťania by uvítali a ocenili, keby aj táto televízia prinášala dokumenty a informácie z našej mestskej časti.

23. november 2014

Eva

Úplne súhlasím. Karloveská televízia mi veľmi chýba. A v tej Bratislavskej o Karlovej Vsi nie je ani zmienka.
23. november 2014

Eva

Úplne súhlasím. Karloveská televízia mi veľmi chýba. A v tej Bratislavskej o Karlovej Vsi nie je ani zmienka.
23. november 2014

Lidka Carlie

Dakujem za podporu
23. november 2014

Xena

Uvedomujem si ze prevadzkovanie KTV by bolo financne narocne. Ale mozno by na zaciatok stacilo mat viac priestoru v tvba. Napriklad aj formou spolocneho bloku s Dubravkou, Devinom, Devinskou, Lamacom a Zahorskou :-))
23. november 2014

Xena

Prva lastovicka v tvba. 18.11. Uviedli rozhovor s novou p. starostkou, ktory si mozno pozriet aj zo zaznamu. Bolo by dobre, keby sa taketo rozhovory konali pravidelne.
24. november 2014

Jozef

Čo sa týka informovanosti uvítal by som tiež informovanosť na stránke miestneho úradu, čo sa týka stavebného úradu.
27. november 2014

fruňť

Akurát TVBA nie je dostupná celobratislavsky, napríklad ani v TV Orange (veľký prevádzkovateľ) sa dlhodobo nenachádza, pričom dotácie na svoj chod berie od niektorých bratislavských samospráv a aj z BSK, teda od všetkých Bratislavčanov. http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spravy-z-bratislavy/samosprava/sukromna-tv-bratislava-dostava-od-samosprav-vyse-500-tisic-eur-rocne.html?page_id=322637
28. november 2014

Lidka Carlie

Dostupnosť TVBA:

UPC (Digital+analóg, 53.kanál) - celá Bratislava
MAGIO (pozícia 600), Slovensko
DIGISLOVAKIA, SWAN, SLOVANET, DSI
http://www.tvba.sk/o-televizii-bratislava/pokrytie-signalom/
28. november 2014

Lidka Carlie

Ad: fruňť
V ostatnom čase možno nájsť viac informácií o KV v Bratislavských novinách:
http://www.bratislavskenoviny.sk/spravy-podla-mestskych-casti/karlova-ves.html?page_id=157
15. december 2014

LIdka Carlie

Gratulujem pani Čahojovej k prevzatiu funkcie (konečne!). Takisto sa mi páči, že za prednostu bol zvolený pán Hrčka. Na základe informácií z rokovaní mestského zastupiteľstva konštatujem, že to je dobrá voľba, Konečne sa ľady pohnú.... A verím, že podnet týkajúci sa lepšej informovanosti o KV už nebude označovaný ako neriešený.
15. december 2014

Jozef

Snáď nebude už potrebné chodiť k tabuli MÚ za každého počasia. :)
15. december 2014

Lidka Carlie

A ešte by som chcela poprosiť o skorú aktualizáciu informácií o predstaviteľoch a poslancoch KV na webe :-))))
15. december 2014

Xena

Na sme.sk je dobry clanok o novom zastupitelstve KV. Zelam novemu vedeniu a poslancom nech im plany noveho pristupu vyjdu.
15. december 2014

Eva

Ten článok v SME je dobrý. Ale aj tak najviac informácií o dianí v KV nájde môj syn na faceboku. Informácie by mali byť prístupné pre všetkých, nie len pre niekoho.
21. december 2014

Xena

Tento tyzden odvysielala tvba v Metre dnes prispevok zo zasadnutia zastupitelstva v KV. Verim, ze sa to stane pravidelnostou.

Dakujem tiez za zverejnenie fotodokumentacie na stranke mestskej casti.
16. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, súhlasíme, že je potrebné omnoho viac propagovať MČ Karlova Ves. Jednak z pohľadu kultúry, turistiky, podpory podnikania ako aj samotnej činnosti Miestneho úradu.

Hneď po prevzatí úradu sme začali pracovať na novej webstránke miestnej časti, kde chceme práve uvedené informácie lepšie propagovať, prvá pracovná verzia by mala byť verejnosti známa v prvej polovici roku 2015.

Zatiaľ sme aspoň vytvorili facebookovskú stránku, kde sa snažíme spropagovať rôzne akcie, budeme radi ak nás budete sledovať, komentovať, prispievať (cez správy).

Ďakujeme za Váš záujem o Karlovu Ves.

link na fb: https://www.facebook.com/karlovavesonline?fref=ts


S pozdravom,
Monika Bandúrová, kancelária prednostu
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves
16. február 2015

Lidka Carlie

Dobry den pani Bandurova,
Dakujem za odpoved. Tesi ma, ze veci sa pohli. Myslim, ze by bolo fajn, keby MiU spolupracoval aj s tvba ci uz formou viacerych vstupov - napr. Cas pre poslanca, komunalny duel. O akciach je mozne informovat v kazdodennom spravodajstve. Navrhovala som na zaciatok, aby tvba vysielala napr. Spravodajsky blok o zahorskej casti Bratislavy. Je dobre sa pozriet, ako sa v tejto tv prezentuju napr. Vajnory. Velmi vam fandim a tesim sa na lepsiu propagaciu KV :-)))
19. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
momentálne môžete čerpať informácie z mesačníka Karlova Ves - noviny všetkých Karlovešťanov, z profilu Karlovej Vsi na sociálnej sieti Facebook ako aj z internetovej stránky www.karlovaves.sk

Miestny úrad Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania