Kolískova-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Denisa 31. augusta 2023

Chcem podať návrh na označenie parkovacích miest vodorovným značením s čiastočným státim na chodníku na Kolískovej ulici za križovatkou s Tománkovou, ide o krátku slepú ulicu končiacu malým parkoviskom s prevažnou väčšinou platených parkovacích miest. S príchodom októbrovej zmeny s parkovaním na chodníku a s väčsinou platených parkovacích miest na dotknutom mieste by toto opatrenie uvítali obyvatelia vedľajšieho bytového domu. Chodník je bez prechodu pre chodcov, končiaci na parkovisku, de facto nevyužívaný, ale dostatočne široký aj na státie automobilov. K vedľajšiemu bytovému domu vedie chodník, schodisko, aj s nájazdami od Tománkovej ulice, takže tento vedľajší chodník vedúci k parkovisku by mohol byť čiastočne označený s vodorovným značením na parkovanie.

05. september 2023

PRAVO REZIDENTA

obojstranne parkovanie urcite nebude dovolene...
osobna skusenost s dopravnym oddelenim, ktore aj tak pocuva magistrat a ten vyhlasil vojnu autam...takze na magistrat treba opakovane pisat..
16. november 2023

František

Bojim sa že z Mestkej časti dostanem podobnu odpoveď ako od Hlavneho mesta :D

Dobrý deň

Vzhľadom na uvedené nie je možné osadiť značenie na Vami požadované predmetné miesto. Dôvodom je, že obe ulice sú nezaradené, tzn., že nepatria do správy majetku Hlavného mesta SR Bratislavy.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný zvyšok dňa.
22. január 2024

František

Asi sa to podarilo, dúfajme, že to v marci namaľujú. :) :)

Pekný deň,

Vašim podnetom sme sa zaoberali, návrh POD sme dali na schválenie krajskému dopravnému inšpektorátu, následne sme ho posunuli do komisie pre určenie dopravného značenia, po drobných úpravách bol návrh POD schválený. Realizácia značenia bude možná až za vhodného počasia ( teplota nad +8 aj v noci), predpokladáme okolo marca 2024.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania