Smetisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
martin 18. júla 2015

Dobry den,
dnes o 19:30 vykladalo auto (tmava dodavka BA126SO) stavebny odpad z privesneho vozika. Dialo sa tak na ulici Mikuláša Schneidera Trnavského.

20. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za informáciu. Vyžiadame si vylustrovanie majiteľa a predvoláme ho na MÚ za účelom riešenia priestupku. Veľmi by nám pomohol akýkoľvek dôkaz - fotografia, prípadne Vaše svedectvo. Ak máte niečo kontaktujte ma prosím na [email protected]

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
16. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

yylustrovali sme a následne aj predvolali majiteľa vozidla, ktoré tam vyložilo odpad na miestny úrad. Majiteľ vozidla sa vyjadril, že je dohodnutý s majiteľom pozemku na uložení odpadu, pretože tam prebiehajú stavebné práce na základe stavebného povolenia. Požiadali sme o predloženie príslušného stavebného povolenia. Keďže majiteľ pozemku právoplatné stavebné povolenie v lehote nepredložil postúpili sme celý spis na Okresný rad na zahájenie priestupkového konania. V spise sme doložili majiteľa vozidla, ktoré vyložilo odpad ako aj majiteľa pozemku kde je odpad uložený. Súčasná legislatíva nedáva miestnemu úradu možnosť riešiť takéto prípady vo vlastnej kompetencii, nemôžeme uložiť pokutu ani jednej strane a sme povinný postúpiť prípad na riešenie na okresný úrad.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania