Nezmyselné umiestnenie reklám

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 06. júna 2019

Na mape su také dve čierny bodky, ktoré predtavujú dve stojace reklamy vedla seba. Dala by sa aspon jedna s nich niekam presunut lebo , vodic ani nema jak zaregovat na tu reklamu a ludia zo zastavky sa nane nepozeraju.

Dakujem

25. august 2012

r

A ako chces prosim ta reagovat na tu reklamu??? Ten nelegalny bordel treba cim skor odstranit, nie presuvat tak, aby vodici na to reagovali. Vodic sa ma na 100 percent venovat vedeniu vozidla, nie pozeraniu hlupych nelegalnych reklamnych ploch. Myslim si, ze ani cestujuci sa nechodia postavit na zastavku preto, aby sa pozerali na reklamu, ale myslim si, ze z uplne ineho dovodu. Chapem, ze si rozcarovany, ked v telke stale prerusuju reklamu nejakymi hlupymi filmami, ale bohuzial, to je zivot:D:D:D
10. september 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

povolenia na reklamné zariadenia boli vydané na základe uskutočnených správnych konaní, v ktorých stavebník predložil potrebné doklady a dokumentáciu. Jedným z nich bolo aj záväzné stanovisko (súhlasné) Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, KDI. To, či nosič vyhovuje spoločnosti, ktorá si ho objedná pre svoju reklamu, my neposudzujeme.

V uvedenej lokalite na pozemku parc. č. 1580 (vo vlastníctve hl. mesta SR Bratislava) sa nachádza reklamné zariadenie typu billboard spoločnosti ISPA, s.r.o., na ktoré bolo vydané povolenie v r. 2005 a reklamné zariadenie typu "senior porche" spoločnosti J.C.DECAUX Slovakia, s.r.o., ktoré bolo povolené v r. 2007.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
07. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

narazili sme na tento starý podnet označený ako neriešený. Veríme, že odpoveď miestneho úradu bola pre Vás postačujúca, mesto nerieši to či si spoločnosť umiestni reklamu tak, aby ju bolo dobre vidieť. Práve naopak, proti reklame bojujeme, preto žiadne reklamné nosiče presúvať nebudeme.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania