Všadeprítomné absurdné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Michal Oravec 22. apríla 2013

1. Komu patria tieto všadeprítomné nezmyselné objekty ešte zhoršujúce bratislavský reklamný smog? Kto ich osadil?
2. Prečo zaberajú verejné priestranstvá? Kto povolil ich osadenie? Prečo sú tam kde sú?
3. Platí za ne niekto nájomné? Kto? Komu? Na čo je použitý zisk z prenájmu?
4. Majú nejaký dobre utajený zmysel?

23. apríl 2013

mecho

vsak tam je to napisane.........

http://www.present.sk
23. apríl 2013

Michal Oravec

You Don't Say?
23. apríl 2013

Dusan

dôležité je, aby sa odstránili!!!!! je to skutocne jedna z veci co tu nemaju co hladat. kto je podpísaný za mestsku cast na najomnej zmluve pre PRESENT a za aku cenu?
03. október 2013

Michal Oravec

Dlhodobo neriešené, prosím označiť. Ďakujem.
03. október 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, pán Oravec,
ďakujeme za upozornenie. Text, ktorý ste k nemu pripojili, som si dovolil vymazať, nakoľko už bol uverejnený pod iným podnetom a je predmetom internej analýzy a diskusie OPS.
Ďakujem za pochopenie a prajem príjemný deň.
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
03. október 2013

Michal Oravec

Dobrý deň pán Ščibrany,
Text, ktorý som pripojili, som pripojil zámerne. Text bol zaslaný emailom a do dnešné dňa som naňho nedostal žiadnu odpoveď. Tento postup mi nepripadá seriózny a len prehlbuje moje sklamanie. Zároveň si myslím, že by o tomto vážnom principiálnom zlyhaní vo fungovaní tohto portálu mali vedieť všetci jeho užívatelia. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Magistrát a mestské časti majú zákonnú povinnosť riešiť podnety občanov. Ak si túto povinnosť neplnia tak porušujú zákon.

P.P.S.: Pre záujemcov je text tu: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/5723/chaos-a-bordel-v-bid
03. október 2013

Ctibor Košťál - Odkazprestarostu.sk

Vazeny pan Oravec, na vase pripomienky som vam uz odpovedal v diskusii v ramci podnetu http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/4558/zanedbane-kvetinace-na-spitalskej
Pre uplnost som vam dnes poslal aj odpoved na mail. Tu je jej znenie:
"Vazeny pan Oravec,
zaslali ste nam mail, ktory je obsahovo podobny vasim vyhradam prezentovanym na nasom portali Odkazprestarostu.sk, konkretne napr. pri podnete http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/4558/zanedbane-kvetinace-na-spitalskej

Kedze som vam v diskusii odpovedal, dovolujem si sem, v ramci odpovede na vas mail skopirovat moju povodnu, ale skratenu odpoved, kedze obsahovo sa na nej nic nezmenilo.

"Ako som uviedol v minulosti, je fajn, ze mame aj na nasom portali watchdogs (straznych psov), ktori sleduju nasu cinnost. No zaroven som uviedol, ze o veciach diskutujeme, kedze 3.5 roka fungovania prinieslo rozne situacie a povodne nastavene pravidla, ako aj skala existujucich statusov potrebuju prehodnotenie. To nie je proces na tyzden, ale na dlhsie. Tyka sa aj pravidiel uverejnenych na portali, ktore prejdu zmenou. Zatial sme sa ich rozhodli na webe ponechat, i ked uz nie uplne zodpovedaju poziadavkam. To je momentalna situacia, z ktorej vychadzajme pri posudzovani tohto podnetu ako aj prace Mira Scibranyho.

Co sa tyka vami identifikovanych problemov portalu - som rad, ze nam ich pisete, to som uviedol aj v minulosti. Upozornuje nas to na nejasnosti a nedostatky. Aj my sme si pred 3.5 rokmi mysleli ake to bude jednoduche nastavit jasne pravidla na hodnotenie odpovedi a cinnosti samospravy, ako budeme schopni pouzivat jednotne pravidla, ktorych sa budu vsetci buduci administratori drzat atd. Zivot portalu vsak priniesol presny opak. Unifikovat nieco tak pestrofarebne ako su problemy ludi v roznych samospravach, ktore sa nachadzaju v roznych ekonomickych a kapacitnych situaciach, je takmer nemozne a najma by vobec nemuselo priniest spokojnost uzivatelov, kedze by dochadzalo k zjednodusovaniu a zovseobecnovaniu. Napriek tomuto faktu sa pokusame byt ferovi, diskutujeme interne pri akomkolvek jedinecnom ci netypickom podnete a hladame sposob ako pouzivat co najjednotnejsi meter (napr.pripravujeme zoznam najcastejsich podnetov a ich hodnoteni pre administratorov). Rovnako diskutujeme aj s uzivatelmi (vid.nasa ostatna komunikacia a zmena statusu na zaklade diskusie) a samospravou."

Co sa tyka vasho navrhu o instruktazi, ten zvazujeme zapracovat pri najblizsej uprave webstranky (predpokladany termin je november 2013)

Este raz dakujeme za podnety aj vas zaujem o nas portal.
Prajem vsetko dobre, Ctibor Kostal"
05. október 2013

Peter Oravec

Pán Košťál,
sledujem túto výmenu názorov a nevychádzam z údivu.
Možno máte maličký problémik v tom, že pána Michala Oravca odkazujete na odpoveď, ktorú ste neposlali jemu (citujem Vás: "...som vám už odpovedal..."), ale mne, Petrovi Oravcovi. Ak by Vám ešte stále nebolo jasno, Michal nerovná sa Peter.
Viete, to už tak chodí na tomto svete, že nie je Košťál ako Košťál a nie je Oravec ako Oravec.
:-)
06. október 2013

Ctibor Kostal - Odkazprestarostu.sk

Ospravedlnujem sa, ak som si vas poplietol. Asi kvoli rovnakemu typu pripomienok, ktore ste nam poslali. V kazdom pripade sa odpoved dostala k obidvom, co je to najpodstatnejsie.
06. október 2013

Peter Oravec

Áno, pán Košťál, už neviem, ako Vám to mám jasnejšie napísať, že ste si poplietol. Však, stane sa. V každom prípade sa k Vám dostala informácia o chaose vo Vašich vlastných pravidlách a ich dodržiavaní, čo je to najpodstatnejšie. :-)
31. máj 2020

Martin Uváček

Tento podnet už nie je aktuálny, trojnožky z Vlasteneckého námestia už medzičasom zmizli.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania