Osadenie zrkadla v križovatke Sekulská-Kuklovská

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Michal Stanko 09. októbra 2018

Vyjazd vozidlom zo Sekulskej ulice dolava na Kuklovsku je kvoli neustale zaparkovanym vozidlam pri krizovatke na chodniku extremne nebezpecny. Z osobneho vozidla nie je mozne vidiet vlavo na prichadzajuce vozidla a pri kazdom takomto vyjazde vlavo hrozi dopravna nehoda. Odporucam osadit dopravne zrkadlo na lampu, ktora sa nachadza oproti vyjazdu, cim sa minimalizuju naklady na upravu tejto krizovatky na bezpecnu.

26. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
30. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

k Vašej žiadosti uvádzame nasledovné. Bol spracovaný návrh projektu dopravné značenia, kde bolo navrhnuté na komunikácii Kuklovská umiestniť dopravné zariadenie – zrkadlo pre vodičov vychádzajúcich z komunikácie Sekulská. Projekt bol predložený do Operatívnej komisie pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení Magistrátu hl. m. SR Bratislavy, kde bol Krajským dopravným inšpektorátom odsúhlasený a postúpený na určenie cestnému správnemu orgánu. Po vydaní určenia realizáciu zabezpečí kompetentný vecný útvar magistrátu.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
20. október 2020

WhenTheLeveeBreaks

Dobry den,

o chvilu to budu neuveritelne dva roky, co sa riesi jedno zrkadlo. V prilohe foto s aktualnym stavom. Vodici aut na Sekulskej nemaju sancu vidiet auta iduce dole z Kuklovskej. Vodic auta na Kuklovskej nema sancu vidiet auto na Sekulskej. Zonu 30 nedodrziava skoro nikto - o to vacsi problem to je.

Nech si to niekto z cestneho spravneho organu skusi, ake to je vychadzat zo Sekulskej na Kuklovsku odbocenim dolava. Je to tam pekne dokopca, nevidite nic. Ked je viac tma, tak sa da odhadovat podla odrazov svetiel na zaparkovanych autach, ale pocas dna je to cista loteria...hlavne teraz, ked je Kuklovska dost vytazena autami z Dlhych dielov, ktore sa vyhybaju Molecovej.

Neviem, kto je zodpovedny za to, ze sa s tymto podnetom dva roky nic neudialo. Ale podte si to vyskusat, zoparkrat, ci budete mat stastie. A mozno by ste potom tuto pracu mali prenechat niekomu inemu. Niekomu, kto zvladne zmanazovat osadenie zrkadla, ktore mu uz KDI odsuhlasil.

Toto je neskutocna hanba.
07. január 2021

Tamara Janecova

Podnet zatial nebol vyrieseny, prosime o osadenie zrkadla, stav k 7.1.2021, dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania