Wolkrova - nepokosená trávnatá plocha

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Janka Raslavská 27. júna 2019

15. júna 2019 začala firma (jeden človek) kosiť trávu pred naším domom. V polovici to zabalil a odišiel od nedokončenej práce. Zaneriadil celé okolie, ale dúfali sme, že v pondelok príde (prídu) prácu dokončiť - dodnes (26. 6.) nič.
Po minulé roky boli trávniky v tomto období pokosené už opakovane, teraz máme pred domom len túto hrôzu - je to podľa Vás v poriadku? Akým firmám zadávate tieto práce? Kto ich vyberá, kto kontroluje, či za peniaze, ktoré zoberú, aj urobia, čo majú, a v akej kvalite?
Žiadame Vás, aby ste toto lajdáctvo reklamovali a trvali na tom, aby firma, ktorá túto zákazku získala, zabezpečila nápravu.
Ďakujeme za vybavenie.
Zást. vlastníkov Wolkrova 25, 27, 29.

30. jún 2019

Lila

Nepokosená je celá Petržalka, od nástupu nového vedenia od Magistrátu až po jednotlivé mestské časti je Bratislava v totálnom rozklade! Začalo to zimnou neúdržbou, pokračovalo to spustením masívnych stavebných uzáver nárazovo a pokračuje zanedbaním verejnej zelene, ktorá už pripomína divé savany! O tom čo to spôsobuje alergikom na pele tráv asi zbytočné hovoriť! Cpeme dieťa vrchom spodom liekmi vďaka ľuďom ktorí si zasadli ku korytám no verejné záujmy majú ťažko ....čo sa to deje?! A to nie som zástancom prebujnelého kosenia v horúčavách, kedy tráva doslova následne horí. No toto je už extrém, do akého to kompetentní nechali zájsť! Pokosíte teda konečne?
08. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dodávateľ, ktorý zabezpečoval kosbu na Dvoroch IV mal technické problémy a prerušil kosbu. Vzhľadom k tomu, že dodávateľ porušil zmluvu, budú voči nemu uplatnené sankcie.
Vzniknutú situáciu intenzívne riešime tak, aby čo najskôr došlo k náprave a bola zabezpečená pravidelná kosba zelene vrátane odvozu kôp trávy.
15. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kosby v minulom roku už prebehli, podnet je neaktuálny.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania