Ambroseho - problémové parkovanie


Uzavretý

Na mieste pre invalidov neustale stoji kazdy den a noc auto co tam podla dodatkovej znacky nema co robit, pani na ktoru je statie tam uz niekolko rokov nestoji. Odstrante dodatkovu znacku nech tam mozu stat ozajstni invalidi bez ohladu ma ecv. Pre policiu ak sa tam postavite kazdy den rano mate zarucene peniaze. Uz raz auto riesila mestska policia a na drzovku tam stale niekto poarkuje

03. december 2019

Milena

Super mozem tam tym padom parkovat aj ja ked je to samosprave jedno.
05. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento podnet bol hliadkou Exp. MsP BA V preverený, pričom v čase vykonaných kontrol sa na mieste nenachádzalo zaparkované žiadne vozidlo. O prideľovaní vyhradených parkovacích miest rozhoduje správca komunikácie. Je vecou majiteľa takého boxu, či na svojom mieste parkuje alebo ho nechá prázdny. Príslušníci MsP majú oprávnenie objasňovať a prejednávať v blokovom konaní priestupky proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky spáchané neuposlúchnutím pokynu vyplývajúceho z taxatívne vymedzených dopravných značiek a zo všeobecnej úpravy cestnej premávky, ktorou sa zakazuje zastavenie, státie a vjazd vozidiel.
Príslušníci Exp. MsP BA V však popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Ambroseho ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
06. december 2019

Patrik

MP som raz zavolal, prišli a odišli. Na vyhradenom mieste parkovalo ine auto ako tam malo povolené. A dispečer na linke MP mi povedal, ze tam mam prist s majiteľom auta, pre ktore je to vyhradené. Su oni normálni? Cize nikto iny nemôže zavolať MP. Výsledkom je, ze auto, ktore ma vyhradené miesto, parkuje na nevyhradenom mieste, aby vecer druhe auto z rodiny zaparkovalo na vyhradenom.. MP sa moze hanbiť..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania