Jedľová-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Uzavretý
meno
Monika 23. mája 2020

Dobrý deň ,výbeh pre psov nie je šťastne zvolené miesto,ale vďaka aspoň za neho.Nachádza sa medzi domami,kde štekot hrajúcich psov sa ozýva a vadí ľuďom.Plocha - povrch na ňom , nie je vhodne riešený.Veľmi sa práši. Nedalo by sa tam prosím naviesť zem , podsadiť trávu a stromy ? Možno by to pomohlo aj na hluk, trochu ho stlmiť. Tiež by bolo fajn, keby tam boli sáčky na exkrementy. Ďakujem . Jonaštíková

26. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. Preveríme ho na príslušnom referáte, o nasledovnom postupe Vás budeme informovať.

S prianím pekného dňa

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa
02. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

MČ BA-Vrakuňa v súčasnosti nemá predmetný výbeh pre psov zaradený v harmonograme pre revitalizáciu. Odporúčame využiť aj iné priestranstvá, ktoré sú určené pre voľný pohyb psov a disponujú dostatkom zelene. Ako napr. priestranstvo pri železničnej trati na ulici Dvojkrížna, priestranstvo v zadnej časti lesoparku (medzi ulicami Brezová a Rebarborová), ľavá strana nábrežia Malého Dunaja od plota cintorína až po ÚČOV a pod. Čo sa týka sáčkov na psie exkrementy, každý držiteľ psa, ktorý si psíka na miestnom úrade zaregistroval a riadne platí dane, si aj v tomto roku môže vyzdvihnúť vrecká na psie exkrementy (2 x 250 ks) priamo v podateľni Miestneho úradu Bratislava-Vrakuňa na Šíravskej ulici.

S prianím pekného dňa

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa
04. jún 2020

Monika

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď . Preto som písala toto ako podnet , aby sa zaradil ten priestor do revitalizácie . Je fajn , že odporúčate iné priestranstvá , ale vzhľadom na časové možnosti ľudí a to , že tento výbeh je naozaj “ pod nosom”, rada by som ho využívala . Priestor bol zriadený na tento účel a ľudia ho chcú využívať .Daň za psíka platím. Podľa mena si to môžete preveriť . Predsa sú kontajnerové stojiská a je super , že sú po ceste sú aj malé koše a ľudia to využívajú . Preto si myslím , že aj sáčky , keby boli aj vo výbehu k dispozícii, bol by to bonus toho miesta. Ďakujem .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania