Odborárske námestie-semafor-nefunkčný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Marian 25. mája 2020

Prosím zodpovedných aby cez víkend nevypínali semafóry na križovatke ulíc Záhradnícka, Krížna, Májkova a Americké námestie.

Prejazd zo Záhradníckej do Májkovej je niekedy takmer nemožný, lebo dávate prednosť električkám a vozidlám na Krížnej, ale súčasne musíte dať prednosť chodcom križujúcim Májkovu, takže nevyhnutne zablokujete pravý jazdný pruh na Krížnej v smere do centra.

26. máj 2020

Xxx

Mozno je to na dlhsie ale urcite nie dlhsie ako interval cervenej takze zbytocnr to zapinat, jazdim tade stale a ako problem to nevidim skor by sa mali vodici naucit pravidla CP a aj cyklisti...
10. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vyťaženosť počas víkendov nepovažujeme za takú veľkú aby sa musela spúšťať prevádzka svetelnej signalizácie.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. august 2021

Marian

Opakovane si všímam, že oveľa jednoduchšia križovatka ulíc Svätoplukova a Záhradnícka cez víkend nebýva vypnutá. A podobne sa nevýpína signalizácia skoro nokde inde, ked sa cez víkend pohybujem. Nejde o to, že prejazd križovatkou by bol bez svetiel pomalý, ale pri jazde v smere od Záhradníckej do Májkovej je frekvencia pohybu chodcov na prechode cez Májkovu ulicu dosť veľká a vozidlo, ktoré im dáva prednosť ostáva stáť v jazdnej dráhe hlavej cesty (Krížna v smere do centra). Ak nie je problém nechať celý víkend zapnuté semafóry na oveľa jednoduchšej Svätoplukovej, naozaj nevidím dôvod na vypínanie tuna.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania