Žižkova-parkovanie-problémové


V riešení

Autá nonstop parkujúce na zeleni. Všetko sú to len nepotrebné autá zamestnancov zuckermandelu a river parku, ktorí každé ráno hľadajú každý voľný centimeter na zaparkovanie.

28. júl 2020

Petra

Sice na Zizkovej nebyvam, ale chodim okolo kazdy den - ci uz autom alebo na bicykli. Koncentracia aut je tam priserna - za mna velke plus, ze zrusili to pozdlzne parkovanie pri cintorine, mrzi ma vsak, ze na to doplacaju obyvatelia bytoviek. Tento priestor by si vyzadoval komplexnu rekonstrukciu a navratenie priestoru obyvatelom. Momentalne je okupovany zamestnancami z okolitych firiem a bezdomovcami pri bazene... to sice v kompetencii mesta nie je, kedze danovy urad a pozemky spojene s bazenom im nepatria, ale zizkova ako taka je fakt tragicka - a urcite sa mesto zobudi az ked bude Vydrica dostavana a ruch sa zvysi este viac...aj na to by mohli mysliet :)
28. júl 2020

Jakub Kastler

Bezdomovci (ti, ktorych poznam), ktori tam byvaju, nie su problem. Su napomocni pri upratovani okolia, pri manualnych pracach, zevraj aj pri vyhadzovani narkomanov z bazena (neviem overit). Okolie Zizkovej (zelen) skryva nadherne moznosti, ale o to tu nejde.
Viem, ze v dalekej minulosti autam parkujucim na zeleni dali par dni za sebou papuce. Par tyzdnov bol klud a vodici tam radsej neparkovali. A postupne to znovu zacalo. Ako obyvatel, som si vedomy, ze tie auta mozu skoncit na rezidencnych miestach (vdaka legislative to je velmi jednoduche a lacne). Avsak, radsej by som bol, keby sa dodrziavali zakony.
28. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA I popri plnení ďalších služobných úloh opätovne zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Žižkovej ulici v Bratislave.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
30. september 2020

Jakub Kastler

Nerieši sa to. Je to každodenný jav.
02. október 2020

anonym

súhlas, nerieši sa to vôbec. Ale väčší problém je, že tie autá potom chodia v protismeroch a 60-70km/h, aby ten protismer rýchlo prebehli.
26. november 2020

Jakub Kastler

Autá opätovne dennodenne parkujú aj na chodníku, kde parkovať nemôžu, keďže sú na ceste parkovacie miesta.
26. november 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný na MsP.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
04. december 2020

Palo Slav

Žižkova-parkovanie-problémové

Parkovanie - cez zeleň, po chodníkoch, na trávniku. Ako sa dá, stále tie isté autá. Keď aj dostanú pokutu, zaplatia 20eur a zas majú pokoj na pol roka, zajtra sú tu znovu zaparkované. Samozrejme, o jazde v prostismere v rýchlosti 2x prevyšujúcej povolenú rýchlosť netreba hovoriť.
Je katastrofa, ako sa satráte o túto ulicu, napriek desiatke podnetov na parkovanie ste neurobili za dva roky NIČ pre obyvateľov Žižkovej. Máme tu desiatky áut v prostismeroch, zaparkované na trávnikoch, jazdiace 70tky. Máme tu preplnené koše a zberný dvor, ktorý OBCANIA každý víkend čistia, aby to vietor neťahal po okolí a do Dunaja, ale Vás to vôbec ale vôbec netrpápi. Najsmutnejšie je, že všetko sa dá vyriešiť jedným retarderom, kamerov a uzamknutím kontajnerov. Rýchle a lacné riešenia. Ale o tie asi nejde...
05. december 2020

Palo Slav

Taketo sťahovanie nových príspevkov do starých nema cenu pre nikoho, akurát keď pôjdeme najbližšie za starostkou nevieme určiť cislo podnetu ako ani celkove počty podnetov ktoré jej garnitúra úplne ignoruje...čo sú vlastne všetky od štvrtého mesiaca po voľbách.

Prosím o stanovenie samostatného príspevku lebo inak bude reakcia znovu nula a tým pádom aj cely zmysel tohto portálu - malo by byt vo vašom zaujme aby to tu fungovalo, inak môžete rovnako zavrieť krám
16. január 2021

Palo Slav

problém neriešený, na podnet sa znovu nereagovalo. Prosím admina o preposlanie a o opakovanie preposielaní, kým niekto z desiatky úradníkov neodpíše aspoň nejaký kec typu mi zato nemôžeme .
30. november 2021

Palo Slav

Podnet neriešeny, neustále sa opakujúci stav. Džungľa v priamok prenose
03. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
14. december 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania