Ohnostroj

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Neriešený
meno
Pavel Mikovič 02. januára 2017

už roky je problém s nekontrolovaným ohnostrojom a delobuchmi v celom meste.Tak zdehonestované sviatky vianoc a nového roku si ešte nepamatám a to mám už 64 rokov.Nemám nič proti oslavám nového roku ohnostrojom po polnoci,ale stresovat ludí zvieratá vtákov(ktoré mimochodom umrznu ked vyletia z ukrytov),obrovským rachotom dva týždne pred sviatkami a ešte týžden po nich je neskutočné.Ako sa k tomu stavaju naše príslušné urady sa ani vyjadrovat nebudem.Preto dávam podnet aby sme šli cestou príkladu Bratislavy a celu tuto hroznu záležitost urobili takým istým nariadením.,,,Ešte budem rád ked mi dáte jedno info,že kolko pokut za tento priestupok(lebo ho máme v závaznom nariadení)vy brala mestská polícia.

02. január 2017

Erika Budovičová

Prikladom Bratislavy? Ano aj mne sa to páčilo ale ako to skončilo? Ľudí aj kontrolovali a aj tak si urobili zasa po svojom. Tiež sa mi to nepáči ale čoby sa stalo keby si to ľudia uvedomili sami? Pomaličky začínam mať pocit akoby za každým konaním človeka mal stáť jeden policajt 24 hodin . však sme ľudia, čo mame hádam rozum a dokažeme svoje činy kontrolovať Môj názor.
03. január 2017

Anna Neuschlová

Dobrý deň. - Aj ja sa pripájam k názoru, že tie hlučné delobuchy a petardy by mali konečne vymiznúť z naších ulíc. Nie som proti normálnemu ohňostroju a vyblázneniu sa mladých ľudí
na Silvestra na námestí.Tiež sa mi to páči ale pod dohľadom. Ten 1 deň by sme to prežili ale 2 týždne skoro každý večer pred Silvestrom a potom aj po ňom ??? Načo je to dobre ? Nepochopím, aj bohatšie krajiny ako my / napríklad Irsko/ sú bez týchto hlučných sprievodných javov a ľudia tam žijú normálne. Zvykli si na to a berú to ako samozrejmosť. Ale je aj ten fakt, že tam petardy a podobné veci ani nekúpite lebo sú zakázané tak nie sú ani v obchodoch. U nás sa predávajú od 18 rokov - ako je možné, že 12 -16 ročný výrastkovia sa takto zabávajú? Keby im to rodičia nekúpili tak by to nerobili - preto je to len o tom uvedomení si či je to potrebné alebo nie. Je to na nás dospelých ako si vychováme deti k úcte k okoliu v ktorom žijú. Naši rodičia mali krásnu prírodu - my ju máme už značne znečistenú a čo budú mať naše deti a vnúčence ??? Takto im to treba podať ako sa k tomu budú chovať v tom budú žiť !!!
03. január 2017

Erika Budovičová

plne suhlasim,
04. január 2017

Pavel Mikovič

pekný den,dával som príklad ako Bratislavu,no sklamali ma.Ludia to vôbec nerešpektovali.Tak ponukam príklad Viedne,kde naši občania na vlastnej skusenosti okusili porušenie zákazu.Akonáhle odpálili svetlicu už boli pri nich policajti a pokutovali.V správnom konaní,keby nezaplatili,by ich to vyšlo až do 10 000eur.
05. január 2017

stefan [email protected]

suhlasim aj ja svamy obcania handlovej tiez tu este dva dni buchali tie svoje petardy...BANSKA KOLONIA.... JEDNODUCHO ZAKAZ PREDAJA AKELKOVEK PYROTECHNIKY...STACILO BY KED BUDE MESTO USPORADOVAT OHNOSTROJ,,, BOLO TO PEKNE,,,
03. február 2017

Ľudmila

Tiež som za, aby bol iba jeden mestský ohňostroj o polnoci a zakázať všetko ostatné, veď to bolo hrozné, každý sa chce predvádzať a deti sa takto učia len bezohľadnosti a arogancii voči všetkému a všetkým. Človek aby sa bál ísť po ulici, čo mu priletí na hlavu. A tým vyplašeným a vystresovaným domácim aj divokým zvieratám to nevysvetlí nikto...a to ešte ten neporiadok, ktorý z toho je na uliciach, ten už pôvodcovia neupracú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania