Cesta ku garazam

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Janka Masárová 03. októbra 2018

Prosím vás mohla by sa potiahnuť aj cesta ku garážami pri senior centre?Ťa cesta bola sľúbená pri výstavbe garáži a to sa nezrealizovalo.Bolo by škoda,keby sa nepotiahlo tých pár metrov,keďže sa tam práve pracuje.Dakujem

04. október 2018

Helena

Viete čo my sme mali sľúbené už xx krát, za bývalých primátorov.. my nemáme cestu k našim domom, takže žiadne ilúzie o prístupe ku garážachm.. Nepomohlo chodenie, prosenie na úrade, petícia.. Nie sú pre nás peniaze, taka je realita, ale mame. veriť a dúfať, voliť pri voľbách lepšiu budúcnosť..
04. október 2018

Helena

Oprava, ku garážam.. A cesta spominaná. Ligetska smer Mlynarka
18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v čase výstavby malého obchvatu mesta investor - Slovenská správa ciest - vyplatil tých majiteľov garáží, ktorí ich mali v trase tejto stavby. Mesto Handlová vyčlenilo následne miesto na náhradnú výstavbu nových garáží a záujemcom odpredalo pozemok na základe schválenia poslaneckým zborom. Majitelia pozemkov pod súčasnými garážami sa dohodli so súkromným investorom o ich výstavbe a výstavbe prístupovej cesty ku garážam. Projektový zámer výstavby garáží a cesty bol predložený mestu, pričom mesto nevystupovalo v tomto procese ako investor. Predpokladané náklady na výstavbu prístupovej komunikácie sú pri súčasných cenách vo výške približne 100 tis. €. Stavba garáže, ako majetok súkromnej osoby, nie je predmetom verejného záujmu, je to súkromný majetok majiteľov garáží a výstavba prístupovej komunikácie je na dohovore investora a majiteľov.

Mesto Handlová investovalo do rekonštrukcie cesty M. R. Štefánika a upravilo začiatok prístupu ku garážam.
S pozdravom


Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania