Veľmy zlé organizovaný beh po centre mesta.

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Vlado 10. decembra 2018

Dobrý deň.Bol som sa pozrieť na na beh mestom na namesti.Neviem kto toto organizoval ale komentár šoferov dialkových autobusou by ste nechceli si vypočut.S kruhoveho okruhu odbočil do centra ako na zastavku ale nakolko bolo namestie uzavrete tak musel odbocit na ul.Partizansku a okolo slovanu naspät na kruhovy a cestujucich pri kostole co cakali na Prievidzu ani nezobral.A cestujuci co cestovali do Handlovej vystupili pri učilišti.Kto je za takuto organizaciu zodpovedny. Ten beh sa nedá niekde inde nie na namestie.Ved tam bolo max 50divakou.

10. december 2018

Lubino Blaho

Dobrý deň, za organizáciu behu som bol zodpovedný ja Blaho Ľubomír a náš klub ŠK ACHILLES Handlová, ak máte nejaký problém kontaktujete priamo mňa tel.0905 426 592, všetky povolenia na beh boli v poriadku a odsúhlasené Okresným riaditeľstvom PZ a Dopravného inšpektorátom na základe projektu vypracovaného autorizovanou osobou. Všetky dotknuté organizácie boli vopred upozornené! Dokonca uzávierky ulíc sme skrátili takmer o polovicu na čo sme mali povolenia! .... a divákov (na konci v)
10. december 2018

Alexander Sobotovic

Je zaujímavé že takéto situácie nevznikajú pri jarmokoch, kedy je námestie uzavreté 2 dni. Ono to bude zrejme tým,že na hlavnom ťahu sú umiestnené prenosné značky "Jarmok" a busvodiči sú tým oboznámený o uzávere. Ten váš autorizovaný zrejme opomenul na nejaké podobné označenie.
Nič si z toho nerobte.
Podobné " autorizovanejšie" prešľapy tu tolerujeme od vybudovania malého obchvatu a celkového riešenia dopravy cez naše mesto. Autobusová zastávka mohla byť napríklad medzi Billou a hlavnou cestou s vyústením na kruháč (trochu možno ubrať zo špačkového parkoviska taxikárov) a autobusy by vôbec nemuseli prechádzať popred mestský úrad. Tá nová dlažba tam aj tak dostáva pekne na frak. Tiež asi niekto opomenul,že plný autobus sa rovná váhou naloženému nákladiaku.
Pri organizovaní tohto behu by ste do budúcna mohli prehodnotiť umiestnenie štartu- cieľu nie pred Inkubátor na ceste, ale oproti na pešej zóne. A tento rok ste mohli mať námestie celé pre seba, lebo varenie kapustnice preložili...stačilo trochu porozmýšľať a nemuseli byť problémy.
10. december 2018

Lubino Blaho

Dobrý deň pán Sobotovič,
značky IP 30 (JARMOK) na ceste I.triedy E572 na hlavnom ťahu cez Handlovú pri jarmokoch sú umiestnené len z dôvodu toho že uzávierka Námestia Baníkov pokračuje aj na Partizánsku ulicu. Tieto značky môžu byť použité a umiestnené len so súhlasom Krajského DI v Trenčíne. My sme naozaj doržali všetko čo bolo potrebné.
10. december 2018

Alexander Sobotovic

Dobrý večer pán Blaho.
Ja vás neobviňujem z nejakého nedodržania náležitostí ani že ste mali použiť značku Jarmok. Išlo mi o nejaké podobne funkčné značenie,
Aj pre takéto prípady (športové a iné NEjarmočné akcie vyžadujúce uzávierku cesty) by sa určite našlo vhodné - zákonom schválené označenie. Ale to by mal vedieť a v projekte navrhnúť "autorizovaný" ,ktorý za to berie peniaze.
(napríklad OBCHÁDZKA, prípadne s dodatkovou tabulou pre autobusy)
03. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odpoveď nájdete v príspevku Regionálnej televízie Prievidza.
Tejto téme sme sa venovali v samostatnom príspevku, kde sme vysvetlili postup pri organizácii dopravy v meste v súvislosti s uzávierkou komunikácií a povinnosť mesta informovať dopravcov, ktorú mesto splnilo. Prosíme kliknite na link: http://www.rtvprievidza.sk/home/handlova/5924-centrum-mesta-neprejazdne
Ďakujeme a veríme, že ostanete naklonený športovým podujatiam v centre mesta.
S pozdravom



Kto? Odd. výstavby MsÚ Handlová
Kedy? Vyriešený

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania