Cesta v dezolátnom stave

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Peter 09. júla 2014

Cesta od napojenia z Kukučínovej ulice je v dezolátnom stave, samé výtlky, o vozovke sa nedá ani hovoriť, nakoľko tá tam úplne absentuje, obrovské mláky po daždi pri rampách železničnej stanice, ani cesta z "mačacích hláv" po ul.Tabakovú nebude mať dlhú životnosť, obrovské výtlky pri napojení na ul.Dostojevského

10. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.

Miroslava Bakulová, Útvar primátora, MsÚ Levice
10. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem, v rámci opráv komunikácií Nádražný rad - BILLA, vyfrézovaný materiál použijeme na Ul. železničná na opravu výtlkov v auguste 2014.

Miroslava Bakulová, Útvar primátora, MsÚ Levice
11. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Na celkové vyriešenie situácie na Tabakovej ul. a Železničnej ul. je potrebé zaradiť ich rekonštrukciu do investičného plánu mesta Levice a vyčleniť finančné prostriedky v rozpočte mesta na vypracovanie projektovej dokumentácie a následnú realizáciu, pričom o ich vyčlenení rozhodnú poslanci Mestského zastupiteľstva v Leviciach. K oprave pristúpime po vyčlenení finančných prostriedkov na tento účel.

MsÚ Levice
12. júl 2014

monika raksányiová

toto sa tu už rieši 15 rokov!!!!!! najprv to mesto chcelo riešiť zo železničiarmi, potom s vojskom / chodia z tadiaľ tanky/ potom zas mesto a takto stále dookola,,,, a my stojíme 15 minút aj dlhšie kým ""vylezieme"" z našich dvoch ulíc /M.Kukučína, Š.Majora/ do mesta,,,ááále čo kašlite na to ďalej, na všetko sa nájdu výhovorky, na túto ulicu na 15 rokov rozobený nadjazd, ktorý sa čochvíľa zrúti a občania nech si chodia kade chcúúú!!! za 15 rokov xy reportáží do telky, do novín a vy po 15 rokoch napíšete:::::: Na celkové vyriešenie situácie na Tabakovej ul. a Železničnej ul. je potrebé zaradiť ich rekonštrukciu do investičného plánu mesta Levice a vyčleniť finančné prostriedky v rozpočte mesta na vypracovanie projektovej dokumentácie a následnú realizáciu, pričom o ich vyčlenení rozhodnú poslanci Mestského zastupiteľstva v Leviciach. K oprave pristúpime po vyčlenení finančných prostriedkov na tento účel.
...k tomuto už žiadny komentár netreba,, ale kašlite na to, my sme len platiaci občania tohto mesta, veď my od vás nič nechceme!!
21. júl 2014

maťo

Slečna Bakulová, nechápem, čo Vy vôbec robíte na mieste hovorcu MsÚ. Vaše odpovede sú akoby ich písalo malé decko. Odkazujem pánovi primátorovi, aby Vás čím skôr vyšmaril z toho teplého miestečka, kde nemáte absolútne čo robiť!
21. júl 2014

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

chcel by som vyzvať diskutujúcich, aby sa zdržali osobných útokov a obvinení na jednotlivých užívateľov nášho portálu. Diskutujte slušne a vecne.

Zároveň Vás chcem upozorniť, že pri vkladaní komentáru ste súhlasili, že budete rešpektovať pravidlá používania portálu Odkazprestarostu.sk

https://www.odkazprestarostu.sk/podmienky

Jakub Kmeť
23. júl 2014

Oliver Muráni

Pri riešení problému treba poukazovať na problém a nie útočiť na zainteresované osoby. Osobnými útokmi neprispejeme k riešeniu problému......
24. júl 2014

maťo

Nehnevajte sa, ale roky rokúce sme sa snažili slušne a vecne poukazovať na to, čo sa zlého deje v našom meste (nebolo a ani nie je toho málo) a nebolo to k ničomu dobré...Kompetentné orgány sa tým absolútne nezaoberali!
19. september 2014

monika raksányiová

chcem sa spýtať.... to vysypanie drte na tú našu dezolátnu cestu je riešenie?????? už ste sa boli po 2 týždňoch pozrieť ako to vyzará a ako sa tam ZAS nadá jazdiť? kto je za toto ZAS zodpovedný???
19. september 2014

Peter

Za toto je zodpovedný pán primátor, zastupiteľstvo, ako aj spriaznená firma pána primátora...akože sa niečo zapláta a hádam to do volieb aj vydrží...potom ma snáď zase ovečky zvolia do kresla....píšem to dosť ironicky, ale bohužiaľ toto je krutá realita LV a dnešných dní
05. august 2016

Odpoveď samosprávy

Na rekonštrukciu tejto komunikácie je potrebná projektová dokumentácia, stavebné povolenie a následná realizácia po odsúhlasení fin. prostriedkov v rozpočte mesta. Fin. prostriedky na projektovú dokumentáciu dáme do návrhu rozpočtu na rok 2017.

Ing. arch.Mária Navrátilová, vedúca odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice
11. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, komplexná rekonštrukcia cesty na Železničnej ul. sa uskutočnila v mesiacoch 01 - 04/2022.

MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania