Veľkomoravská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý
meno
Michal 08. decembra 2023

Vodič odstavil auto tak, že sa medzi nich nedalo jazdiť, iba na malom aute. Okrem toho stojí na trávniku s kvetmi. Ak príde sanitka alebo hasiči, neprejdú. Toto auto často vidíme takto.

08. december 2023

Adam

Prečo to dávate sem a nezavolate hneď mestskú políciu? Ušetríte kope ľuďom, ktorí sa musia venovať tomuto príspevku, kopu času. A tento priestupok dodatočne vyriešený nebude...
11. december 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujem p. ADAM, že ste prispievateľa (Michal) upozornil na skutočnosť, že nie úplne všetko čo sa nám na uliciach nášho mesta nepáči sem na OPS patrí. Oveľa účinnejšie je v reálnom čase, keď zistíte takéto, alebo obdobné porušenia, ohlásiť toto konanie telefonicky, priamo na oddelenie Mestskej polície, ktorá vyšle hliadku na doriešenie v krátkom čase od nahlásenia a hlavne ešte v čase, keď sa predmetné vozidlo na mieste reálne nachádza. Takto predídeme zbytočnému administratívnemu zaťaženiu pracovníkov MsP, ušetríme naše spoločné finančné prostriedky a promtným vyriešením skutku pomôžeme aj už tak napätej dopravnej situácii v uliciach.
Kto? MsP Malacky
Kedy? December 2023

Radovan Glembus - vedúci oddelenia preventívnych aktivít
MsP Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania