Spoje cez víkendy

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Gabriela Tirpakova 05. februára 2016

My, ktorí pracujeme v 12hod.službe v Košiciach,sa nemáme ako dopraviť cez víkend z práce domov. Nočná služba končí o 7hod. ráno, čiže autobus,alebo vlak by sme potrebovali pred 8hod.Taktiež večer po službe o 19tej hod. v sobotu a nedeľu nemáme spoj domov.Prosím Vás preto,ak by sa dalo niečo pre nás urobiť, budeme Vam vďační.
Ďakujem.

05. február 2016

Bezek Pavol

Dobrý deň pani Tirpáková.
Sám pracujem v Košiciach v zmenovej nepretržitej prevádzke v režime denná zmena 6:00-18:00, nočná zmena 18:00-6:00. Dostať sa do Košíc do práce v sobotu, nedeľu a sviatky už pred spustením TIOP bolo problematické, po spustení TIOP sa to zhoršilo. V stredu, 3.februára bolo verejné zhromaždenie ku grafikonu dopravy(oznámené aj na web stránke mesta). Predpokladám, že pracovné povinnosti Vám nedovolili sa tohto stretnutia zúčastniť. Na zhromaždení bol prítomný primátor mesta JUDr. Ing.Borovský a Ing.Olexa,vedúci odboru dopravy KSK so svojim tímom kolegov z KSK. Prijali prednesené návrhy na úpravu grafikonu dopravy, prípadne návrhy na vrátenie niektorých autobusových spojov, ktoré boli zrušené. Ostáva nám už len čakať ako dopadnú následné rokovania s dopravcami a ako sa zmeny prejavia v grafikone dopravy.
05. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na dopravu z Košíc do Moldavy po 7. hodine je možné využiť spoj prímestskej dopravy o 8.00 h z autobusovej stanice Košice (číslo 802450/39 v sobotu a 802450/131 v nedeľu).
V prípade, ak všetkým cestujúcim predmetného spoja vyhovuje posun na skorší čas, odporúčame zaslať požiadavku dopravcovi eurobus, a.s. ([email protected]). Pri najbližšej zmene cestovného poriadku bude požiadavka posúdená.
Absenciu dopravného spojenia po 19. hodine z Košíc cez víkendy budeme riešiť v najbližšom období podľa prevádzkových možností dopravcu, predpokladaného záujmu cestujúcich a možností rozpočtu KSK.

S pozdravom

Zuzana Bobriková
hovorkyňa predsedu
Košický samosprávny kraj
Námestie Maratónu mieru 1
05. február 2016

Gabriela Tirpakova

Ďakujem Vám za odpoveď. Nevedela som. že v nedeľu ráno máme spoj, takže ste mi pomohli. Čo sa týka po 19:00 cez víkend, bolo by super, keby sa podarilo to vybaviť .
s pozdravom

Gabriela Tirpáková
06. marec 2016

Rasťo

Je úplný brutál,že v sobotu a nedelu nejde žiadny autobus po 19,00...kompetentný urýchlene na to treba reagovat..Moldava mi začína pripadat ako nejaká diera na konci sveta"...
06. marec 2016

Rasťo

je to myslené s Ke do Moldavy...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania